Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tenném ha nem kezdenék ilyen hülyékkel?
A barátom igazi nőcsábász volt, és egy csaj el akarta hódítani. Mivel tudtam a barátom egy idióta, inkább a lányra próbáltam hatni. Megmondtam neki, ne akarjon összejönni a barátommal, mert úgyse marad vele, mert nem tudja kielégíteni a barátom igényeit, és ott maradok én is meg a barátom is szinglin tök fölöslegesen.
De a csajszi persze nem foglalkozott velem, elhódította, és szét is mentek 2 hét alatt - a barátom ugyanis a pisi-kaki szex függője.
De én meg nem jövök újra össze a barátommal. Megmondtam neki előre, úgyse talál másik nőt aki kielégíti az igényeit, és ha elhagy mert hagyja hogy hajtsa a vére, akkor annyi volt a jó világának. Így is járt.
Bar a sz.rban-h.gyban nem az en kedvenc dolgom, de akkor is felhagynek az ilyen alakokkal!
Szerintem, jobb lenne (ha meg akarsz allapodni), ha eleve olyanokkal kezdenel, akik hasonlo gondolkodasuak.
Ha mar tudod, hogy a fiu felredugaszol, akkor hiaba vered magad. Az olyat alapbol keruld el. Nehogy meg te kerd mar a luvnyat meg, hogy te ossze a labat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!