Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti elfogadnátok partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elfogadnátok partnernek egy olyan férfit akinek kifejezetten kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés
Mekkora a szerepe a méretnek nálatok?

2016. máj. 25. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Nekem fontos a nagyméret(és most lehet ribizni,meg lepontozni)és a pasiknak is fontos a mellméret,meg a hossú haj,stb...akkor nekünk miért ne lehetne ez a szép?Bevallom,én ha szerelmes lennék,és rájönnék hogy kicsi a pénisze a pasinak, szakítanék vele,a szex szervesen kötődik a kapcsolathoz,ugyanúgy mint a közös vacsorák,nyaralás...Ha nem vonzódom hozzá testileg,akkor hiányos lesz a kapcsolat,de lehet hogy csak én vagyok így ezzel,ez az én véleményem....
2016. máj. 25. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem a méret a legfontosabb, de azért számít az is, és van olyan kategória, ami már élvezhetetlen lényegében, így szakítási ok. Ez ahhoz hasonló, mintha nem állna fel neki rendesen, hosszú távon azzal sem lehet nagyon mit kezdeni.
2016. máj. 25. 16:41
 13/15 A kérdező kommentje:
A válaszok után úgy érzem magam mint a színházakat szimbolizáló két álarc ahol az egyik mosolyog a másiknak meg lefelé görbül a szája. Mivel van aki elfogadja és van aki egyértelműen elutasítja a méretbeli problémát. Egyrészt bíztatást kaptam, másrészt esélytelenséget. De sokat segítettetek mert nem reménytelen ezek szerint az állapot én ugyanis eddig azért nem nagyon erőltettem a kapcsolatot mert általánosítottam a nők egy adott mérethez való ragaszkodását és elvárását. Köszönöm a választ minden lánynak! Aki privátban képet kért rólam, és még kíváncsi rám, valamint vállalta hogy bizonyossá teszi azt hogy ő nőnemű, írjon ismét mert véletlenül kitöröltem az üzenetét és küldöm a képet.
2016. máj. 25. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen.. ja mondjuk 1-2%-nyi esélyed van. Nekem is kicsi 12-13cm é 3.5cm vékony, eddig 0 siker, pedig volt már több kapcsolatom is. A mai nők hozzá vannak szokva az átlag/nagyobb méretekhez, tehát egy min 15cm és 4-4,5cm vastagság alatt max akkor tűrnek meg ha van valami amiben jobb vagy a többiektől...
2016. máj. 25. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki ügyes, az a kisujjával is eljuttat a csúcsra...

Kis farkat is lehet használni és legalább nem fáj...főleg hogy kifejezetten szűk vagyok:)

Ráadasul a szexben nem csak farok van...ahhoz, hogy eljussak addig, hogy lássam a farkát számos más dologgal kell felizgatnia...arc, has, egész test, hang, szavak, simogatás, érzéki, szenvedélyes csók...satöbbi

Elfogadnám, főleg hogyha szerelmes vagyok

2016. júl. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!