Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom 3-ast szeretne, már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 3-ast szeretne, már hetek óta rágja ezzel a fülemet, de én nem szeretném, félek ettől a gondolattól is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon akarja, de én nem állok erre készen.

2016. máj. 25. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezzel legalizálná, hogy már nem kíván téged, és hogy legálisan megcsalhasson. Döntened kell a kapcsolatról!
2016. máj. 25. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
közöled vele, hogy nem, ha tényleg szeret akkor megérti, ha meg nem... akkor jó utat neki!
2016. máj. 25. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia én le irom voltunk ugy ismerős csajal hogy két pasi és voltam már viszont kétt lányal is mindenki élvezte a dolgot és jokedvűen telt ell az idő és még mindig bene lenék bármejik felálásban 50 es pasi
2016. máj. 25. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy tegnap volt ennek a kérdésnek a fordítottja ahol a csaj akart egy másik faszival k*rni. Érdekes módon ott nem születtek hasonló válaszok.
2016. máj. 25. 16:25
 15/19 anonim ***** válasza:

#14: Mert itt szinte mindenki álszent. Fordított esetben a nők élveznék, a férfiaknak meg nem jönne be annyira. Így meg a nőkből előbújik az önérzet, a férfiak meg szeretnének a srác helyére menni és felszedni a csajt a megértő hozzászólásokkal.

Kérdező, beszélgess vele, hogy pontosan mi és miért tetszik neki. Kérd meg, hogy egy ideig hanyagolja a témát, mert szeretnéd átgondolni. És tényleg gondold át. Lehet, hogy hirtelen új a dolog és csak nem azért jön be. Lehet, hogy sosem fog bejönni. Próbáld magad beleélni a témába és döntsd el, hogy tetszik vagy nem.

Ha igen, akkor semmi gond.

Ha nem, akkor közöld vele és kérd meg, hogy nem tetszik. Esetleg térjetek rá vissza évek múlva. Ha valóban szeret, megérti a dolgot.

2016. máj. 25. 19:42
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ezen mit végiggondolni, utolsó. A párkapcsolat egy pár kapcsolatáról szól. Hárman vagy túl sokan, vagy túl kevesen lennének hozzá. Én is részt vettem hármasban, de eszembe sem jutott ezt a párommal kivitelezni. És szerintem ez így is van rendjén.
2016. máj. 26. 10:54
 17/19 anonim ***** válasza:
#16: Kinek mi. Nekem a párkapcsolat arról is szól, hogy a 2 ember megadja egymásnak, amit szeretnének. Ha valakinek belefér a hármas, semmivel sem tartom kevesebbnek a kapcsolatukat. Attól viszont igen, ha a felek át sem gondolják azt, amit a másik mond.
2016. máj. 26. 11:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Vegyétek már észre a lényeget:

A lány még a gondolatától is fél, nem akarja.

Ennyi.

2016. máj. 27. 11:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Üljetek le, és beszéljétek meg. Legyél határozott. Mondd meg, hogy neked ez nem fér bele, taszít.

Ha meg belefér,akkor vállald be

2020. okt. 5. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!