Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon szeretné az orált, de én úgy érzem, nem vagyok rá képes, hogy értethetném ezt meg vele? 19/L
Még soha nem csináltam. Egyszerűen mikor kéri, hogy csináljam, leblokkolok, és bepánikolok. Meg sem merem próbálni, de mikor kérdezi, miért, nem tudok válaszolni.
Pedig szeretem őt, és tudom, hogy ő is szeret engem, de mikor így elkezdi erőltetni, meg nyaggatni, hogy naa csináljam már, akkor olyan furcsa érzés fog el, mintha valami állat lennék, aki csak arra jó neki..
Nem tudom, hogy lehetne ezt megoldani..Valaki van még ezzel így?
Nem szereted eléggé, ennyi a képlet. Akkor csinálnád neki mert nagyon jó érzés, te ezt megvonod tőle.
Attól nem leszel állat, ha hátulról csináljátok akkor is annak érzed magad? Vagy ha lovagolsz akkor ő állat mert ő a ló?
Neked megalázó, nem csináltad még, sokan vannak így ezzel. Nem szabadna h nyaggasson, de ha beindul az ember akkor nehéz megálni h ne nyaggasson, tudom milyen.
Mi úgy csináltuk hogy szép lassan rávezettem, és megbeszéltük, elmondta mi van, és akk mondtam h ráér, szép lassan, fél év után iszonyat jó volt, de kellett idő.
23F
Nyilvan nem szabad erőltetni, de én szeretem csinálni, jó érzés és izgató is látni hogy tetszik neki amit csinálok. Ártani nem tudsz neki, ne blokkokj le, vagy kerd hogy segítsen irányítani, mi a jó neki. De ha azt nem szererted, ha irányítanak, azt meg kell mondanod neki, hogy talán egyszer magadtól, ne nyaggasson. Nem kötelezhet senki semmire, az együttlétek akkor jók, ha mindkét fél számára örömet okoznak, bármi is történjen akkor ;)
22L
egyet tudok érteni az 5-el.
Ami neked nem jó azt nem kell megtenned.
Ez olyan talán mintha ő iszonyatosan nem szeretne valamit te pedig nyaggatnád vajon ő mit tenne?
remélem meg tudjátok beszélni ja és légy vele őszinte szerintem.
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy úgy érzem, ő emiatt azt érzi, nem szeretem, meg nem kívánom, de az igazság az, hogy mindenben benne lennék ezen kívül..
De azt meg nem szeretném, ha emiatt szakítana velem, akkor inkább megtenném, csak akkor meg én érezném magam frusztáltan, hogy kényszerből teszem, csak hogy megfeleljek neki.
A szexuális kapcsolat nem egy vizsga, hogy megfelelni kelljen. Mindent szabad, de semmit sem kényszerből. Ha valamivel kapcsolatban nincs meg benned a vágy, vagy legalább a kíváncsiság, NE tedd meg. Mind érzelmileg, mind szexuálisan nagyon éretlen az a férfi, aki ezért elhagy. Ebből az következik, hogy nyilván nem is kár érte.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!