Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna ha egy lány mindig látni szeretné, ahogy elélveztek?
Imádok szájba és punciba élvezni, ezért ha csak ez lenne akkor nem tetszene.
Viszont a kézimunkát is csípem (nem a száraz fitymacsattogtatást, hanem síkosítva két kézzel megdolgozva stb) Szóval ha lenne valamiféle egyensúly akkor simán benne lennék rendszeresen is, hogy a "szabad levegőn" landoljon a cucc
Érezni akkor is érzi, ha csak lenyúl.
Egyébként a szex kompromisszumokból is kell, hogy álljon egy párkapcsolatban. Szóval tök irreleváns, hogy zavarna-e, mert bevállalnám a barátnőmért, ha ezt akarja. Viszont, ha ez folytonos lenne, az annyit jelentene, hogy csak az Ő igényei teljesülnek, az meg idővel úgyis szakításhoz vezetne, függetlenül attól, hogy épp hova élvezek.
Nekem már volt ilyen barátnőm :)
Én szerettem
Nem zavarna, ha neki az lenne a jó! Sőt örülnék, hogy tetszik neki.
Volt már ilyen csajom, de nála a másik fétis az volt, hogy szerette lenyelni is, és olyankor mindig variált kicsit, hogy mi legyen. :) Édes volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!