Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A katolikus lányok, ti szoktatok masztizni? Ha igen, megbánjátok, vagy természetesnek tartjátok?
Utolsó :'D
Amúgy a kérdésre válaszolva: szoktam, és nincs mit megbánni ezen, természetes dolog. Az csak az álszent emberek hülyesége, hogy ezen bármit is meg kéne bánni... Nem attól leszel jó hívő, hogy ha nem maszturbálsz.
Én nem vagyok katolikus de olyan közegben nőttem fel, ahol ilyenről nem lehet beszélni, fogalmam sincs pl hogy az anyám mit szólna ha csak ilyenre gondolnék is.
Bűntudatom van, 20 évesen csináltam először, utána undorodtam magamtól sokáig.
# 6
Hívő vagyok, komolyan veszem a vallásom, mégis maszturbálok, és nincs tőle bűntudatom. Tudod, miért? Mert borzasztóan álszentnek tartom ezt az egészet! Nem is járok olyan papnak a miséjére, aki baromságokkal tömi a hívők fejét... Ahelyett, hogy a tényleg fontos dolgokról beszélne, mint a szegények és az elesettek megsegítése.
Az a baj, hogy még mindig arra hivatkozunk, hogy "na de a Biblia azt írja, hogy...". Abba bele sem gondolunk, mennyire más világban íródott a Szentírás. Azóta változott eleget az emberiség.
Na mindegy, csak annyit szeretnék mondani, ne legyen emiatt senkinek bűntudata, mert természetes, emberi dolog.:)
Azért elég undorító dolog. A szex sem tisztább ügy. Isten kitalálhatott volna valamit,testnedvek, szervek, meztelenség és furcsa hangok nélkül....
Amúgy sztem a katolicizmus tiltja a fizikai érintkezés élvezetét, a házasságban is csak gyerekcsinálás céljából szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!