Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Balettos lányok, Rsg-re járó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balettos lányok, Rsg-re járó lányok, szinkronúszó vagy csak hajlékony lányok, szerintetek van némi előnyötök a szexben a nem hajlékony lányokkal szemben?

Figyelt kérdés
Ha lehet komoly válaszokat várnék

2016. máj. 24. 11:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Balettos lány combja, vádlija maga az álom számomra. A hajlékonyság mellett ezt a gyönyörűséget csodálom bennük igazán! Mit nem adnék, ha közel kerülhetnék egy ilyen remekműhöz!! A balettos test pontosan az én favoritom. Még a laposságuk is külön tetszik. Pláne, aki keményen nyomja. Feszes kőkemény izmok a vékony végtagokon. Egyszerűen csodálatos! Imádnivaló. Azok a lábak, ohhh.... na, befejeztem, elragadtattam magam. 34F
2017. febr. 7. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
11. Már csak az a kár, hogy nem az volt a kérdés, hogy neked milyen lányok jönnek be.
2017. febr. 19. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:
20%

12. nagyon sajnálom, hogy ilyen traumát okoztam a hozzáfűzésemmel. Egyrészt, lehet nem közvetlen a kérdésre válaszoltam, de a hozzáfűzésem a kérdéshez kapcsolódott. Másrészt, a kérdésre közvetetten ez is egy válasz. Ugyanis, ha egy fiúnak ez a külső jön be, akkor annak ez mindenképpen előny. Nyilvánvaló dolgokról meg minek beszélgetni (hajlékonyság előny a szexben. Igen. De meglepő. Nem pedig hátrány).

Megj: a te kötekedésednek meg pláne semmi köze a kérdéshez. Gratulálok amúgy.

2017. febr. 20. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
13. Az égegyadta világon semmi köze nem volt a kérdéshez a válaszodnak.
2017. febr. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!