Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az hogy egy 25 éves srác még szűz?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 08:15
11/19 anonim válasza:
Nyugi, még cikibb hogy nekem 30+ évesen se sikerült :D
:(
12/19 anonim válasza:
Én 23 éves koromig bírtam, aztán prostihoz mentem.
13/19 anonim válasza:
Nem a szüzesség a ciki, hanem inkább az lehet ciki amiért ide jutottál. Ha mondjuk azért maradtál szűz mert komoly betegséged volt és nem tudtál volna szexuális életet élni akkor nem ciki. Ha azért mert vallásosnak neveltek és Te is őszintén szeretted volna kibírni a házasságig akkor nem ciki. Meg vannak még ilyen sztorik. Viszont ha pusztán azért vagy szűz mert lusta voltál változtatni a külsődön meg a jellemeden hogy magabiztosabb, érdekesebb legyél akkor nagyon ciki...de nem a szüzesség hanem Te magad.
14/19 anonim válasza:
Ezt legalább ezerszer megkérdezték már.
15/19 anonim válasza:
#11 Tényleg szert tesz az ember varázserőre, ha szűzként húzza be a harmadik X-et? Varázslónak tanulok, de van még 9 évem hátra a képzésből, és jó lenne tudni, hogy a varázslódiploma mellé megkapom-e a képzés meghirdetésekor ígért varázserőt is.
16/19 anonim válasza:
Nem árulhatom el, ez egy exkluzív társaság.
Na cső, léptem Roxfortba.. ;)
17/19 b_zsolt55 válasza:
Nem gáz, ha azért vagy mert várod a nagy Ö-t, vagy gáz hogyha nem adsz magasra és ezért vagy....
18/19 anonim válasza:
Gyakorikérdéseken kb. ilyen minden fiú, most akik itt osztják az észt neked azok is. Max befizettek egy szutykos prostira és akkor már ásznak érzik magukat. :D
19/19 anonim válasza:
Nem érzem magamat ásznak, de más hogy nem tudtam volna túl lenni rajta. De aztán volt egy barátnőm, vele egy évig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!