Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha még csak szexet se akar tőlem egy srác?
Mondta, hogy inkább maradjunk barátok, sosem feküdne le velem, ne haragudjak, akkor se, ha már pokolian szükége van rá. Ha nincs hol aludnom, menjek át, és kölcsön adja a kanapét (családi balhé van nálunk), de hogy az életbe nem fog hozzám szexuálisan közeledni, az holtbiztos.
Barátok lehetünk, az nincs ellenére.
Oké, hogy bő egy tízessel idősebb nálam, én meg alig nézek ki 16-nak (21 vagyok), de most elég szánalmasan érzem magam.
Gratulálok. Ha nem akar dugni, akkor csak is b...zi vagy kevésbbé potens. Ennyi ésszel szabadlábon.
Fura, hogy a csajok több tucat srácot pattintanak ke, de ha őket nem akarja megdugni valaki, már vérig vannak sértve.
#5: szerintem te a holdról jöhettél, ha ennyire nem ismered hogy működnek a pasik, csajok. Egy átlag srác ilyen felhívásra tuti hogy nem mond nemet, csak ha tényleg egyéb nyomós oka van rá. És képzeld, pont ezért vannak vérig sértve a lányok, ha még erre se kellenek valakinél. Ha az én haverom mondana nemet egy ilyen ajánlatra, én is megkérdezném tőle, hogy - Mi van buz1 vagy, vagy impotens? Mi ütött beléd? Na húzzál már...!
Gondolom az se mond neked semmit, hogy mi az a vadász ösztön... gondolkodj el ezeken mielőbb köpködsz, mert csak téged minősít..
Akármennyire is nem tetszik neked és tagadod, sok mindenben hasonlítunk az állatokra, és ehhez még primitívnek se kell lenni, de úgy látom számodra mindegy miről beszélsz, a válaszod lényege az hogy mindenkit lenézhess akinek nem egyezik a véleménye a tieddel, meg lepontozhasd ezért, és mindezt minősíthetetlen stílusban adod elő. A pofátlanság ne továbbja hogy ezekután még te primitívezel le másokat mikor még kultúráltan se tudsz viselkedni egy közösségben és te érzed magad felsőbbrendűnek...
Tévhitben vagy ha azt hiszed hogy alkalmi szex kapcsolatot szívjóságból szoktak létesíteni, és a pasi az áldozat aki szívességet tesz ezzel a másiknak..
Csak hogy te is megértsd, ez a dolog rég nem arról szól, hogy mindegy hogy ki az illető csak puncija legyen, hanem arról hogyha valaki visszautasít egy ilyen ajánlatot az számomra nem igazi férfi, hanem egy olyan beképzelt majom aki azt hiszi hogy körülötte forog a világ, vagy tényleg egy látens meleg, de még tagadja is. Ez a legviccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!