Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác a teljes nevem kérdezi, akkor le akar csekkolni facebookon valszeg?
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 20:45
2/7 anonim válasza:
Hu de okos vagy hogy erre igy magadtol rájöttél.?!!!!
3/7 anonim válasza:
milyen ciki ez már...
Nekem nincs facebookom és egy nőért se lesz... Legutóbb is randiztam mikor kiderült hogy nincs facebookom és ezt ő zokon vette majd kérdezősködni kezdett meg hülyeségeket kombinálni elküldtem a francba.
Meg sokszor botlik meg itt az ismerkedés.
Sajnálom hogy ma már egy telefonszám nem elég.
4/7 anonim válasza:
Én azért szoktam megkérdezni a fiúk teljes nevét, hogy protekcióval a rendőrségi adatbázisban utána nézhessek a múltjának. A jó kisfiúkat mind paszolni is szoktam. A priuszos pasik viszont bejönnek. Velük el vagyok.
:D
Szerinted mégis miére kellene neki? Az esküvői meghívótokhoz? A leendő gyerekeitek anyakönyvkivonatához? :D
5/7 anonim válasza:
Jobb esetben pl. bemutatkozáskor is illik a teljes neved mondani, meg egyébként is nehogy már csak a keresztneved tudja már az illető. Nekem az a halálom, ha bemutatkozom valakinek, elmondom a teljes nevem, a másik fél meg csak a keresztnevét közli. Nem tudom, ez miért lett divat, de nagyon sokszor találkozom ezzel.
6/7 anonim válasza:
Mekkora fogyatékos egy generáció ez.
7/7 anonim válasza:
Te jó ég, nem is értem a kérdést. Alap udvariasság, hogy bemutatkozáskor teljes névvel mutatkozunk be, vagy szégyelled a családi nevedet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!