Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orál közben unatkozik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál közben unatkozik?

Figyelt kérdés

Párom az első férfi az életemben,csodás vele a szex, ő tanított meg úgymond mindenre. Nagyon jókat élvezek szex közben, de sajnos ha nyal vagy ujjaz engem, akkor nincs orgazmusom, mert nem tudom elengedni magamat. Attól fèlek hogy ez neki baromira unalmas,monoton "munka", zavarban vagyok, hogy csak rólam szól...

Fiúk vélemenye érdekel elsősorban, hogy ti azt szeretitek ugye ha orál közben hamar elmegy a csaj? 18/l

2016. máj. 23. 21:32
 1/6 October15 ***** válasza:
92%
Akkor megy el amikor elmegy.. a nyalás nem meló az árokásás na az meló.
2016. máj. 23. 21:34
 2/6 RRR ***** válasza:

én nem,mert imádok nyalni

nem unatkozik,nyugi kéj tölti el,ahogy kezdesz felizgulni,nedvesedni...stb

2016. máj. 23. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó,de ha kb 20 percig kell nyalnod ahhoz,hogy elmenjen, már eléggé melós...
2016. máj. 23. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudsz elmenni hamar, mert nem találja meg azt a pontot, amivel felrepít a fellegekbe.

Én is azt hittem hogy végig kell nyalni a punci minden részét és hogy jó nagy körkörös nyelvcsápolást kell csinálni, aztán megmutatta hogy hol az a pont amit jónak érez. Azóta vagyok igazi nyaligátor.

Te is mutasd meg neki hogy melyik részen jó. Ha nem tudod, akkor végezz külön önkielégítést és rá fogsz jönni.

26F

2016. máj. 23. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, engem volt, hogy 45 percig is nyalt az akkori szexpartnerem. Áthallatszott a nagyija tv-je a szomszéd szobából és egész idő alatt nem tudtam elengedni magam.
2016. máj. 23. 21:49
 6/6 megadeth18 ***** válasza:
Sokan elcseszik. Nem a hüvelyi nyílást kell nyalni, hanem a csiklót. A férfiak többsége szeret nyalni. Szólj a a pasidnak, hogy "följebb" nyalja, ne ott, ahova beteszi, hanem csiklótájt. Ha meg már úgy érzed, hogy túl sok ideje csinálja, akkor nyugodtan jelezhetsz neki, hogy inkább kezdjétek el huzavonát. Nem kötelező elmenni orál közben, bőven jó, ha a valódi résznél juttok el a csúcsra.
2016. máj. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!