Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál közben unatkozik?
Párom az első férfi az életemben,csodás vele a szex, ő tanított meg úgymond mindenre. Nagyon jókat élvezek szex közben, de sajnos ha nyal vagy ujjaz engem, akkor nincs orgazmusom, mert nem tudom elengedni magamat. Attól fèlek hogy ez neki baromira unalmas,monoton "munka", zavarban vagyok, hogy csak rólam szól...
Fiúk vélemenye érdekel elsősorban, hogy ti azt szeretitek ugye ha orál közben hamar elmegy a csaj? 18/l
én nem,mert imádok nyalni
nem unatkozik,nyugi kéj tölti el,ahogy kezdesz felizgulni,nedvesedni...stb
Azért nem tudsz elmenni hamar, mert nem találja meg azt a pontot, amivel felrepít a fellegekbe.
Én is azt hittem hogy végig kell nyalni a punci minden részét és hogy jó nagy körkörös nyelvcsápolást kell csinálni, aztán megmutatta hogy hol az a pont amit jónak érez. Azóta vagyok igazi nyaligátor.
Te is mutasd meg neki hogy melyik részen jó. Ha nem tudod, akkor végezz külön önkielégítést és rá fogsz jönni.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!