Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nemi erőszaknak minősül?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nemi erőszaknak minősül? Jogosan szakít valaki ilyenért egy férfivel?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk valakit rajta kap a párja,hogy épp a volt pasijával szexel és a párja "kidobja" ezt a palit a házból, egy-két ütéssel és rúgással kísérve. Majd kissé erőszakosan közösül a jelenlegi párjaa hölgyel és utána a hölgy ez az eset miatt szakít a megcsalt párjával… Akkor a nőnek jogos a felháborodása? Ez amúgy valóban nemi erőszaknak minősülneee?

2016. máj. 23. 21:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha vendégségbe megyek valakihez, az kénye kedve szerint megerőszakolhat?

Az a kérdés, hogy beleegyezett vagy nem. Egyáltalán nem számít, hogy kinél történt az incidens, vagy hogy mennyire voltál gyengéd.

A nő meg nem egy tárgy, hogy a tiéd legyen, emberi lényt nem birtokolhatsz.

De ez a kérdés biztosan kamu, ennyire korlátolt gyökér nem létezik, mint a kérdező, ha mégis, akkor imádkozni fogok, hogy mielőbb börtönbe kerülj. Ha a volt barátnődnek van egy csöpp esze, akkor feljelent.

2016. máj. 23. 21:51
 12/31 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam ,hogy megtettem…!! (De azt sem ,hogy nem!) de a nő "mondjuk" nem mondja közben azt ,hogy nem akarja csak ,hogy valamije fáj neki.
2016. máj. 23. 21:57
 13/31 anonim ***** válasza:

Az a testi sertes. Annak is sitt a vege.

Nem baj. Remelwm van annyi esze a lanynak, hogy feljelent.

2016. máj. 23. 22:06
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ellenállt valamiképpen? Ha nem fogod le, akkor hagyta volna magát? Elhangzott bármiféle utalás arra, hogy nem akarja, nem élvezi? A "fáj" szerintem elég egyértelmű, ebből még a hülye is tudja, hogy abba kéne hagyni, mert a hölgy nem ért egyet a dologgal.
2016. máj. 23. 22:11
 15/31 A kérdező kommentje:
Kívánom ,hogy az utolsó válaszolót is (és mindenki mást is a ki ezt mondja) ,hogy csalj meg a barátnője!!😊😊
2016. máj. 23. 22:11
 16/31 A kérdező kommentje:
13-mas (BOCSI)😭
2016. máj. 23. 22:17
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
Azert mert megcsalt az meg nem jogosit fel eroszaktetelre te erzeketlen proli suttyo.
2016. máj. 23. 22:18
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Neked pedig kívánjuk, hogy erőszakoljanak meg a börtönben! :) Állítólag igaz a legenda, hogy az erőszaktevőkből lesznek a legnagyobb köcsögök a sitten, úgyhogy a barátnőd helyett majd lesz pár barátod. :)
2016. máj. 23. 22:19
 19/31 anonim ***** válasza:
5%

Hivatalosan erőszaknak minősül. Az más kérdés, hogy feljelent e a dolog miatt vagy nem.

Nekem nem lenne gusztusom megcsalás után egy nőhöz se nyúlni, de teljesen megértem a dolgot, szóval én gratulálok.

2016. máj. 23. 22:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális erőszak és a könnyű testi sértés látszólagos halmazatot alkot (azaz az utóbbi beolvad az előbbibe), úgy emlékszem. Kérdező: ha egy személy a másik személy akarata ellenére létesít szexuális viszonyt azzal, az szexuális erőszak. Ez elég egyértelmű.
2016. máj. 23. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!