Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok közületek kinek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok közületek kinek volt Bukkake élménye? És élvezte-e az akinek volt ilyen? Illetve ki menne bele közületek egy ilyenbe és miért? Arra vagyok kíváncsi, hogy ezt a nők miért szeretik, ha szeretik és miért mennének bele, ha bele mennének!

Figyelt kérdés
arcra élvezés, csoportos szex, bukkake, sperma, nők

2016. máj. 23. 17:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt még ilyen élményem, és nem is tervezem őszintén szólva. :D

Filmekben láttam már ilyet. Ott sem tetszett minden esetben, főleg ahol kizárólag az alázásról szólt, de volt már, ami egész igényesnek tűnt, és végignéztem. Akkor jön be esetleg a dolog, ha a csaj szimpatikus, az arca is csinos, és a pasik is ápoltak, igényesen néznek ki. A lánynak nem tudom, milyen érzés közben, de a végeredmény ilyenkor lehet izgató, hiszen a pasik élvezése és a sperma látványa alapvetően az.

2016. máj. 23. 18:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán NEM alázásról írok !! Egyszerűen csak arra vagyok kíváncsi hogy bejön-e a nőknek az ilyen jellegű szex vagy sem ! És ha bejön, akkor miért !?
2016. máj. 23. 18:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én leírtam nagyjából. Ami tetszik benne, az a sok merev pénisz, meg látni azt, ahogy a pasik élveznek egymás után. És nem utolsósorban a rengeteg sperma a végén. :)

De tényleg csak akkor, ha a pasik vonzóak, meg a csaj is szimpatikus. Különösen az arca legyen csinos, ha már azon van a hangsúly végig.

2016. máj. 23. 18:58
 4/21 anonim ***** válasza:
29%

Mert ha bejön nekik akkor te is bevállalod, kedves András32?

Segítek: egyetlen nem-beteg nőnek sem "jön be". Pénzért viszont bármit eljátszik neked az olyan fajta ember.

2016. máj. 23. 19:01
 5/21 A kérdező kommentje:

Kedves 4. ! Kedves Ismeretlen!

Ha nem egyszerre, hanem egymás után megyünk oda a lányhoz, akkor igen, benne lennék !!

És nem tudom Te, hogy gondolod betegnek az olyan lányokat, akiknek ez esetleg bejön ?? Vagy inkább milyen jogon nevezed betegnek Őket ??

Ismerek olyan lányt, akire én is és egy jó barátom is....

És egyáltalán NEM beteg, hanem jó fej csaj ! Igaz hogy már régóta ismertem én is és a barátom is !

2016. máj. 23. 19:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszodat Kedves 3. !
2016. máj. 23. 19:23
 7/21 anonim ***** válasza:
21%

Szóval te is beteg vagy.

Egyébként én arra gondoltam, hogy te lennél a lány, ha úgy látod, hogy itt a lányoknak bejön az ilyen beteges perverzió.

2016. máj. 23. 19:24
 8/21 A kérdező kommentje:

"Kedves" Ismeretlen !

NEM ÉN NEM VAGYOK BETEG ! MAXIMUM CSAK TE SZERETNÉL ANNAK LÁTNI !!!

De hát ez a Te bajod !! ÉS NEM, EGYÁLTALÁN NEM LENNÉK LÁNY MÉG 1 MÁSODPERCRE SEM !!!! Egyébként az írásodból abszolút nem derült az ki, hogy mire gondolsz !!

Egyébként meg ilyen alapon bárkit betegnek lehetne nevezni !!!!

Javaslom, hogy először a saját "házad" táján néz körül és utána betegezz !!!!

2016. máj. 23. 19:31
 9/21 anonim ***** válasza:
32%
A tény, hogy ennyire felidegesít és kiborít, hogy az interneten betegnek nevez egy ismeretlen - is arra utal, hogy beteg az agyad. Nem csoda, hogy ezt tükrözi a szexuális viselkedésed is.
2016. máj. 23. 19:40
 10/21 A kérdező kommentje:

Ja és csak a MEDDŐ vitákat elkerülendően írom ki, hogy teljesen haszontalan és felesleges olyanokon vitázni mint hogy például: "Ha te nő lennél, ...Ha te meleg lennél..., Ha te bankrabló lennél" ....stb....!!!!

Ha az Öregapámnak töke lett volna, akkor Ő lett volna az Öreganyám !!!! DE NEM VOLT NEKI !!!!

MAGYARUL LÉNYEGTELEN ÉS MEDDŐ OLYAN KÉRDÉSEKET FELTENNI, AMIRE NEM TUDHATJUK A VÁLASZT, LÉVÉN NEM VAGYUNK AZOK !!!!

Ezért TELJESEN ÉRTELMETLEN feltenni azt a kérdést hogy: Mi lenne ha .....lány lennél? ....Mi lenne ha férfi lennél "Kedves" Kérdező ?? Még az is lehet hogy Te tennél fel ilyen kérdéseket és mi több lehet, hogy ez ugyanúgy tetszene Neked is Mint Férfi lévén Nekem !!!!

2016. máj. 23. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!