Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Próbáltátok már, milyen belenyomni a lábatokat egy pasi szájába?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, volt már erről szó egy másik kérdés alatt, még régebben, de azt nem én írtam ki. Megvan valakinek, hogy hol?
Tényleg vannak lányok, akiknek ez izgalmas?
2016. máj. 23. 12:07
1/12 anonim válasza:
Tényleg van ilyen lány. Ha éppen meg akarják erőszakolni és sikerül neki pofán rúgni az ilyen undorító véglényt...na az biztos elég izgalmas!
3/12 anonim válasza:
1.: Én már találkoztam is ilyen lánnyal.
És nem is akartam megerőszakolni :D
4/12 A kérdező kommentje:
3.: hanem hogyan? :)
2016. máj. 23. 13:20
5/12 anonim válasza:
nemtudom én fiu vagyok de ah tetszik a lábikója akkorm ehet :D
6/12 anonim válasza:
én azt szeretem ha közben le van kötve
és egy pálcával vagy ostorral "cirógathatom" közben
nyalja és csókolgassa a lábam és ha kell bele is nyomom a szájába :)
7/12 anonim válasza:
nem vlt még ilyen csajom, de jöhet! kipróbálnám! :P
8/12 anonim válasza:
4.: simán csak poénból megcsinálta
9/12 A kérdező kommentje:
te kérted rá?
2016. máj. 31. 14:33
10/12 anonim válasza:
fogadást kötöttünk, hogy befér bokáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!