Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogyan reagálnátok arra, ha egy 22/F okos, céltudatos, jó karrier elején van és vonzó kisugárzású, és megmondja, hogy még teljesen szűz?
Mire gondolnátok ekkor?
Indok: komoly kapcsolatot szeretnék, de még nem találtam meg azt, akivel jól kijönnék, és csak szex miatt pedig nem akarok összejönni senkivel.
Így viszont még hozzám sem értek. És ezt kínos lenne megmagyarázni egy lánynak pl egy randin, hogy bocsi de még csókolni sem csókoltam, ezért nem leszek ügyes eleinte.
Akkor gáz, ha egy felnőtt pasi szűz, ha egyértelműen látni rajta, hogy miért nem kellett senkinek. Tehát nem maga a szüzesség ténye a ciki, hanem az okai. Például előnytelen adottságok, igénytelenség, ápolatlanság, elhízottság, testszag, bunkó, depressziós, életunt, elviselhetetlen személyiség.
Nyilván valóan egy ilyen pasit nem azért küld el a 124354664564. nő, mert jaj de ciki, hogy szűz, hanem a felsorolt okokból.
Amit te felvázoltál, az semennyire nem ciki. Ha találsz hozzád való lányt, azt meg pláne nem fogja érdekelni ez a része (sőt még izgató is lehet).
22 éves "szuper pasi" aki szűz?
Azzal nagyon nagy bajok lehetnek...
Jó, hogy vannak még ilyen fiúk. Számomra az a legkiábrándítóbb, ha van egy 17-8 éves fiú, kedves, jófej, humoros, helyes, egy darabig tetszik, ...de minden péntek esti buliban 6 különböző csajjal smárol.
Na az a gáz. Te nem vagy az! :)
Utolsó, úgy beszélsz, mintha a kérdező mindegyikünkhöz személyesen odajött volna és ismernénk egymást és kutya kötelességünk lenne vele most azonnal össze jönni.
Valszeg ha ismernénk, nem szarnánk a fejére. Ennyi :D
Utsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!