Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökkent libidó esetén mi a teendő?
Engem is érdekelne ugyan ilyen a bnom is sajnos. :/
24f
Új partner.
A hely változás nem segit.
De az már rég rossz,ha unod a szexet.
Mégis mi kobb dolgot tudnál csinálni abba a negyed/fél órában?
Ablakot pucolni,vagy a szakkönyvet olvasgatni?
2 lehetoseg van.
1: Vagy megbeszelitek ezt es pl. a vizsgaidoszakban inkabb csak cukkoljatok egymast, mint petting... A vegen uj szint hoztok az eletetekben azutan, hogy kihagytatok egy hetet es elmentetek nyaralni.
2: Vagy elolvasod az ezer privatot, amit a kanok most kuldenek neked es csinalod massal.
Nálunk is volt ilyen, hogy a párom a hosszú meneteket preferálta, én meg a rövidebbeket. Leültünk, átbeszéltük, elmondta, hogy van egyfajta teljesítménykényszere, hogy ő attól érzi magát férfinak, ha órákon át bírja, pedig a végére már mindketten tele voltunk hámsérülésekkel és egyikünknek sem esett igazán jól. Kiegyeztünk, hogy akkor legyenek inkább rövidebb menetek (inkább többször), de nem KÖTELEZŐ jelleggel. Ha nincs kedvem, elfogadja, megérti. Így nekem is könnyebb, hogy nem érzem kényszernek, és az igényeim érvényesülnek a rövidebb menetekre.
Egy picit tudatosan is "erőltetem", amolyan "evés közben jön meg az étvágy" alapon. Mert valóban, ha belekezdünk, sose bánom meg. Néha előre szólok, most tényleg csak egy gyors menetre vágyom, és akkor annyi van.
Néha meg az ő igénye érvényesül, és hosszasan szeretkezünk, de akkor is úgy, hogy egy rövid menet után jön egy hosszabb.
Néha tudatosan igyekszem új dolgokat belevinni. Szóval a kommunikáció és egymás igényeinek figyelembe vétele csodákat tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!