Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szinte felhagytam a maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izzóvágy kérdése:

Szinte felhagytam a maszturbálással. Ez normális?

Figyelt kérdés

Régóta nincsen barátnőm, most nem is vágyok semmi komolyra.

Havonta talán ha 2-3 x masztizok.

Szeretem az erotikát, meg igyekszem is ismerkedni, nem vagyok bezárkózva, csak valahogy egyre kevesebbszer kényeztetem magam.

Ez csak azért lehet mert nem volt sem élőben, sem a neten partnerem ehhez?

Ti voltatok már így?

F/huszas évek

2016. máj. 22. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is már próbálok elszokni tőle,és próbálok egy kicsit nyitni a világ felé,de nem könnyű.
2016. máj. 22. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azért hagytam abba, mert szexnél gondok voltak a farkammal... Most kb 14 naponta verem ki, ha véletlenül nincsen nőm. Ilyenkor kb hozzá se érek már a péniszemhez, csak puszta gondolattal hatalmasat élvezek, fröcsög belőlem kifele...
2016. máj. 22. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van aki csinálja neked, igen.
2016. máj. 22. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 az, hogy valaki rendszeresen kiveri, nem azt jelenti, h nem nyithat a világ felé. A kettő nem zárja ki egymást.

#2 de...ha mondjuk a 10. napon jönne össze egy csaj,

akkor mit csinálsz? ha a 14-ediken már kb magától eldurransz, akkor olyankor se kellhet neki sok

2016. máj. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!