Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, arcra, vagy szájba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, arcra, vagy szájba?

Figyelt kérdés

Már több mint egy hete nem voltam nővel, és nem is ráztam ki. Tegnap elmentünk bulizni, és volt lehetőségem leszopatni egy csajszit a WC-ben. Minden jól ment. Jól csinálta, én is nagyon élveztem. Viszont amikor éreztem hogy mindjárt elmegyek kihúztam, és az arcába kapta. Kicsit több jött mondjuk mint számítottam, kb mint egy szökőkút... amire viszont nem számítottam hogy kapok tőle egy pofont, és ott hagy. :D

Jó így utólag valamennyire megértem. A sminkje az oda lett... kicsit a hajába is ment de ennyire szörnyű?

24/F

2016. máj. 22. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szàjba
2016. máj. 22. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
97%
Én ugyan férfi vagyok, de vagy tökéletesen ismeretlen fogalom számodra az empátia, vagy ezt a kérdést csak felvágásból tetted fel ilyen formában.
2016. máj. 22. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
gondold el fordítva, ha te arcodra élvezett volna.... te mit reagáltál volna?
2016. máj. 22. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb egyik barátnőjét sikerül elkapnod egy körre, szolidaritásból lehet, hogy leesztergálja egy kicsit a metszőfogaival a kedvenc testrészedet.
2016. máj. 22. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Uhh...még a gyomrom is felfordult ettől a sztoritól.... roppant gusztustalan!!!
2016. máj. 28. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!