Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, arcra, vagy szájba?
Már több mint egy hete nem voltam nővel, és nem is ráztam ki. Tegnap elmentünk bulizni, és volt lehetőségem leszopatni egy csajszit a WC-ben. Minden jól ment. Jól csinálta, én is nagyon élveztem. Viszont amikor éreztem hogy mindjárt elmegyek kihúztam, és az arcába kapta. Kicsit több jött mondjuk mint számítottam, kb mint egy szökőkút... amire viszont nem számítottam hogy kapok tőle egy pofont, és ott hagy. :D
Jó így utólag valamennyire megértem. A sminkje az oda lett... kicsit a hajába is ment de ennyire szörnyű?
24/F
Hát biztosan nem erre számított. Lehet hogy nem mindenkinek lett volna szörnyű de biztos hogy ő annak élte meg ha így reagált. Kicsit szerintem is köcsögség volt tőled de hát most már mindegy hogy te utólag megérted vagy sem.
Amúgy ez nem Székesfehérváron volt? :D
A haja miatt, örülj... hogy csak egy pofon volt.. !!! + nem erre számított.. !! :D
Én szájba szeretem. De arcra Sosem , van olyan nő, akit rosszul érint/ megalázónak tartja.. :S itthon én is mindenhova engedem .. Kivétel az arc és a haj.. :D
23/ L.
Nekem az arcom szent,ha oda élveznél,pláne ilyen váratlanul,buliban,úgy tökön térdelnélek,hogy elfelejtesz járni...örülj,hogy egy pofonnal megúsztad.Szájba oké.
De kezdjük ott,hogy én nem szopok le senkit egy koszos WC-ben:D Nem hiszem el,hogy vannak ilyen igénytelen lányok.Legalább a kocsiig el kéne jutni:D
szerintem is elég kevéssel megúsztad ezt, mert hatalmas bunkóság volt
a barátom itthon odaélvez ahová szeretne, de hogy ha pl autóban szexelünk akkor csak szájba vagy óvszerbe :D
Én ilyen helyzetben sose voltam, de nem lenne illő ilyenkor jelezni, hogy csúcspontra hág a helyzet?
ilyenkor kiverheti vagy lenyeli. Mivel idegenről van szó, nem ismerhetjük a szexuális magatartását.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!