Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok benneteket fogtak már meg ennyire a szexel?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy hülyeség amit csinálok,de nembírok ellenállni neki.Együttvagyok 1 sráccal 2 éve ami nagyhiba mert 1 életképtelen, lusta,bunkó srác,de az ágyban egyszerűen olyan jó(nagy a szerszáma és bírja sokáig is,bevállalós,vele mindent ki tudok próbálni az ágyban).Ő a 11. partnerem és még senkivel nem volt ilyen jó. Próbálom bíztatni,hogy tartson ki 1 munkahelyen de nembírja sokáig. Most közmunkás nyírja a füvet... Meg hamar fölkapja a vizet mindenen...Mit tennétek a helyemben?2016. máj. 22. 12:38
1/7 anonim válasza:
Szexkapcsolatra jó lehet de ennyi.Illetve,ha kimondottan nem kedvelem,akkor szexelni sem bírnék vele.
3/7 anonim válasza:
Az agyam nem szűnt még meg működni...
4/7 anonim válasza:
igen,volt mar h valaki tejesen elvarazsolt szexel :)
5/7 Sunshinedoll válasza:
Ja, létezik, olyan, hogy a szex miatt maradsz együtt valakivel, én is beleestem ebbe a hibába fiatalabb koromban, de aztán rájössz, hogy mindegyik f-sz helyettesíthető egy sokkal jobbal :D Ha valamit megtanultam a pasiktól, az az, hogy kivétel nélkül mindegyiknél van jobb. Akárhányszor szomorkodtam szakítás után, hogy nah, sose lesz még egyszer ilyen jó a szex valakivel, mindig akadt jobb.
Szóval, ha csak a szex tart vele, nyugodtan elhagyhatod.
6/7 Csak_egy_pasas válasza:
Tudod az a furcsa, hogy ti nők állandóan szidjátok a pasikat, mégis az efféle tahókat választjátok. A te történeted velem megtörtént. Épp egy ilyen tahó miatt hagyott el a barátnőm. Persze a történet ennél bonyolultabb, de a lényeg hogy tehetetlenül el kellett fogadnom mikor közölte, hogy összejöttek. Ennek már tíz éve, de még mindig fáj…
7/7 anonim válasza:
A szex tényleg összeláncol, és egy kapcsolat egyik stabil alapja lehet, viszont egy olyan sráccal, mint amilyet leírtál sosem lennék együtt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!