Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi van most akkor nem érdeklem? 19/f
Lányok vagy akár fiúk, légyszi valaki segítsen már megfejteni nekem hogy most akkor mi van.
Szóval találkoztam egy lánnyal akivel interneten "találkoztunk" össze de már ott is nagyon jól elvoltunk , sokat beszéltünk meg hát na , bejöttünk egymásnak ez már onnan kiderült.
És pár napja találkoztunk először , eleinte kicsit zavarba voltunk pár percig de aztán minden rendben volt , tök jól elbeszélgettünk röhögtünk. Aztán smároltunk egyszer kétszer ... nagyon sokszor , sétálgattunk aztán szóba jött a szex mint téma és a lényeg az hogy az egészből az jött le sőt ez még majdhogynem ki is lett mondva hogy azért nem fekszik most le velem mert hogy még csak most találkoztunk először.
Aztán hazamentünk beszélgettünk még aznap este is, és úgy 2-3 napja tök nem ír teljesen lesz0r engem vagy én nemtudom. Írok egy csomót és visszaír 2 szót , nemtudom mi van, de már nagyon cseszi az önérzetem és meg kell mondjam elég rosszul is esik.
Köztünk maradjon , de egyáltalán nem nézek ki rosszul sőt , még én magam is általában elégedett vagyok magammal és neki is nagyon bejöttem, képeken is és élőben meg mégjobban. Semmi sértőt nem mondtam neki , nem nyomultam , nem volt erőltetett teljesen jól elvoltunk. Akkor meg mi van?!
Nehezen hiszem el mert véletlenül még az egyik ex pasijába is belefutottunk aki hát... hozzám képest sehol nincs.
És engem azért nem szoktak visszautasítani... A legtöbb lány örülne ha így nézne ki a barátjuk mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!