Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, direkt csinálja ezt velem a barátnőm vagy már nem érdeklem?!
6 éve leszünk együtt, együtt élünk már fél közel egy éve. Én 27 Ő 24 éves. A szexuális életünk egyre laposabb és unalmasabb. Ha kérek valamit akkor sokszor azt mondja most nincs kedvem, ha valamit másként, válozatosan szeretnék csinálni akkor Ne úgy stb. Már egy ideje fennáll ez a probléma, próbáltam róla beszélni vele, olyankor vagy azt mondja hogy rendben, de persze nem változik semmi, vagy azt mondj hogy neki úgy jó ahogy van. Nem vágyom extrém dolgokra csak egy kis változatosságra. Tegnap írtam neki, egy szép hosszú levelet amiben normális hangnemben leírtam mi az ami bánt és jó lenne ha dolgoznánk rajta mert ez így nem fog sokáig működni. Elolvasta, majd kitörölte, hogy ne is lássa. AZt mondta, megérti és oda fog figyelni ezekre az apróságokra. Este összebújtunk és persze minden ugyan olyan volt mint eddig, semmit nem csinált, kicsit sem erőltette meg magát, egyfolytában nyavajgott valamiért, problémázott és a vége az lett hogy teljesen lelombozott és felöltöztem, annyiba maradt a dolog. Már egy ideje ott tartunk hogy a közeledése, simogatása egyáltalán nem hoz lázba és emiatt bennem alakul ki szorongás.
Ilyen alapvető dolgokra nem képes mint ezek:
-csókoljon meg normálisan, szenvedélyesen amikor együtt vagyunk ne úgy mint egy döglött hal.
-ha együtt vagyunk ne 2 réteg ruhában legyen már (atléta, melltartó, vagy top)amit ha leszertnék venni ő nyafog hogy jajj hideg van, nem akarom stb (baromi kiábrándító)
-ha oda jön hozzám hogy simogasson vagy megpróbáljon felizgatni akkor úgy bújik hozzám mint amikor elaludni készül a vállamon, nulla intenzitás, semmit nem vált ki belőlem.
-kértem hogy néha simogatás helyett rám is ülhetne és dörgölőzzön hozzám, legyen kicsit szexi, viselkedjen úgy mintha tényleg el akarna csábítani. Ezt kértem tőle tegnap is, erre pizsamában és egy felsőben rámült, meg sem mozdult csak hozzám bújt. wow...
-Kértem, egy kicsit esetleg a szájjával is kényeztessen, mire, Ő: most nincs kedvem, persze ő elvárja hogy akár minden alkalommal kinyaljam.... ami nem gond csak azért visszafelé is legyen valami.
-Rajta feküldtem csókoltam, meztelen volt ő is én is, lenyúltam hogy megérintesem ott lennt, mire elhúzta a kezem hogy nem akarja. Ekkor rágtam be és hagytam ott, és öltöztem fel. A felsoroltak mind egy este alatt történtek,úgy hogy előtte 2 órával korábban olvasta levelem amiben szépen kértem mi az amin váloztasson.
Régebben nem voltak gondjaink, tudott nőként viselkedni, tudta mivel indíthat be. Képes volt 3-4 alkalommal is elmenni, mostanában ez is nulla. Tudom hogy szeret, és ragaszkodik hozzám, biztos hogy nincs senkije és nem hagyna el magától soha, de akkor miért ilyen fos az egész? Lassan már ott tartok hogy kedvem sincs ágyba bújni vele.....
Dehogy szeret! Amit leírtál, abból egyértelműen kiderül, hogy egyáltalán nem érdekled, nem érdekli a kapcsolati problémáitok, és, hogy meg kéne oldani, mielőtt menthetetlen lesz.
Szerintem nem szeret, de nem tud szakítani. Neki ez így kényelmes, hogy van valakije, de semmi pluszt nem hozol az életébe. Ez nem feltétlenül a te hibád, lehet csak elhidegült tőled. Ez magyarázná miért nem kívánja a szexet (csak az orált neki) és miért nem akar változtatni az eddigi forgatókönyvön.
Szakítanod kéne vele. Egy boldog kapcsolat nem így néz ki.
28F
Nőkét 2 dologra tudok gondolni.
1 valamiért elment a libidója. Ez lehet azért, mert tól sokszor akartál vele szexelni, vagy tabi miatt, ha szed, vagy stressz miatt, vagy megszokott már.
2 megunt az ágyban.
Ha van szexuális igénye, akkor valószínűbb az 2-es pont
Ha nincs a szexualitásra igénye, akkor 1-es pont.
Én is voltam így, csak én a sok szextől sokalltam be. Egyerűen úgy éreztem, hogy képtelen vagyok már páromra nézni is, mert összeakad a tekintetünk és megint kezdi lecibálni rólam a ruhát. És innentől inkább volt valami kényszercselekvés a részemről a dolog.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!