Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30+-os nőket, (nem az öreges, csúfakat, hanem a fiatalos, kimondottan jó külsejüeket), miért érdeklik a 20-as korosztályba tartozó fiúkák?
mert a saját korosztályában már nem talál szabad példányt.
Tudod a faszik olyanok, mint a belvárosi parkolóhelyek: a jók foglaltak, a többi meg nyomorék.
Nos ekkor jönnek számításba az új építésű parkolók.
Na ez csak egy vicc volt.
Hát a nőknek szerinted nem izletesebb a friss portéka?
Ha a faszik a fiatal csajokra gerjednek, akkor a nők miért nem tehetik ezt meg?
Mert sajnos (nok elmondasa szerint) 35-40 korosztaly fele belaszik 1 utan.. Aki meg nem az erzeketlen..bevagja es ennyi! Fiatal ferfiaknak az a resze megy a milfekre,akik komolyabb es nem birjak a nyavogos csitriket:)
Es igy minsenki jol jar..
18 eves korom ota csak 30 as novel voltam!
F\28
30+-os nő vagyok, saját és barátnőim beszámolói szerint csak nagyon kevés olyan nő van ebből a korosztályból, akik a 20-as korosztályhoz vonzódnak. Akik igen, azok csak "szextárgyként" tekintenek rájuk.
Ellenben sokkal több huszonéves van, aki szeretné azt hinni, hogy a 30+-os nők rájuk gerjednek (és erről szánalmas módon próbálnak győzködni).
Bár így lenne. Már 14 évesen is a 40 éves angoltanárnőmbe voltam szerelmes. Viszont azóta sem találtam idősebb nőt egyáltalán. Pedig külsőre és belsőre sem panaszkodom, ha a nőknek való tetszésről van szó. A legidősebb nő akivel voltam az 23 éves volt sajnos.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!