Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy ti milyen statisztikát néztek, nem tudjuk , de a pluszos csajok is ugyan úgy "elkelnek" mint a nem ducik.
A 6. válaszolót se tudom ezeket honnan veszi. Ma pont hogy nem esznek sós, cukros , zsíros kajákat. Ma mindenki ezek nélkül eszi az enni valókat. Azt a sok "reform" enni valókat , tele tartósító szerekkel. Olajjal, margarinnal, ízetlen tápérték nélküli enni valóktól híznak el nagyon az emberek. Ennyi elhízott ember nem volt soha mint manapság. Pedig olyan "egészséges "kaját fogyaszt mindenki.
Én nagyon gerjedek rájuk. :D Szerintem egy nő finom puha mindenütt. Különösen jól áll a duci / kövér lányoknak ha széles a csípőjük és nagy a combjuk és a fenekük. :D Én pl 1000X jobban gerjedek a duci / kövérkés csajokra mint a sok 40 kg-s girnyóra akiknek minden csontjuk látszik. Egyáltalán nem is értem, hogy mit eszik a többi fiú a csontos lányokon. Szóval ne aggódj vannak akiknek nagyon bejönnek.
(Ha gondolod rám írhatsz) 20/F
Fiúknak nem is fog. Csak férfiaknak!
De amúgy ez a plus size is elcsépelt már. Eleinte széparcú ducikról szólt. Most már a vállalhatatlan külsejűekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!