Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már valakinek dolga férfi prostituálttal?
Ilyen már nekem is megfordult a fejemben. Viszont én csak meleg prosti pasikat láttam. Nőknek úgy tudom nincs. (vagy rosszul tudom?)
Nem tudom neked mi az okod,de nekem az volt,hogy szerettem volna úgy élvezni a szexet,hogy csak a saját igényeimre figyelek és nincs mellettem egy kanos pasi,aki az ő vágyait akarja állandóan érvényesíteni. Azért egy jó nőnek sem mindig a legjobb,amikor nem vágyik arra,hogy szétfogdossák a fenekét/mellét,nincs kedve orálozni,análozni,testrészre elnézőset játszani és azt nézni milyen mohó a párja. Miközben ő megőrülne azért,hogy valaki csak vele foglalkozzon nyugodtan és az ő igényeinek megfelelően.
De az is lehet olyan perverz vagy,hogy nem akarod pasinak elmondani a vágyaidat.
Vagy simán tényleg nem bízol bennük. Mint én a TB-s orvosokban.:)
Koszonom, utolso, ratapintottal a lenyegre. Nagyon unalmas mar kiszolgalni oket ugy, hogy cserebe semmit nem akarnak adni. Ha fizetnek, azzal megvasarolnam a szolgaltatasat es akkor mar talan ugy teljesitene egyszer, hogy en is elvezzem. Zokszo nelkul. :)
Sajnos en sem talalok olyat, aki nokre "szakosodott" volna. De hatha a legtobbjuk nem is meleg es nokkel is lefekszenek akar (talan szivesebben is).
Az a baj,hogy szerintem nem is lennének képesek visszafogni magukat,ha meglátnak egy nőt. Prosti ide vagy oda ő is férfiból van és hamar elmehet vagy kijönnek a vágyai,amit sokan bénán kezelnek.
Tudom,hogy nem megoldás érdekel,de én ezt úgy oldottam meg,hogy én is "önző" lettem. Ami nem esik jól azt nem csinálom egy pasi kedvéért sem. Minek? Ő sem csinalja,ami neki rossz,tőlem sem kell elvárni. Ez a normális. Csak olyat csinálok,ami jó érzés. Szex előtt elmondom mit szeretnéz,szex közben is mindig jelzem egyértelműen és megbeszélem a dolgot. Ha valami mégsem úgy sikerül és megint látom az önzőzést leállok és lefújom a menetet.:D
A férfiaknak szex közben van orgazmusuk. Nekem nőként nehezebb ezt elérni,de én is vágyok rá. Ezzel a viselkedéssel nekem is lesz. Senki nem csinál olyat,ami neki rossz. Én sem várom el azt,ami a partneremnek rossz, ő se várja el. És figyeljen a megfelelő feizgulásomra,mert én is szeretnék orgazmust. Egy meztelen test látványától vizuálisan mi meg nem indulunk be úgy,mint ők. Szerencsére én találkoztam olyan férfival,aki ezt felfogja,hogy neki mindenhogy élvezetes és engem kéne kényesztetnie. Persze ki kellett állnom ezért,hogy leálljon ő is a tipikus önzőzésről.:D
A "pasi" az "semmilyen", amelyik betenne?
Akkor veled van a baj. Te vagy csak akarmilyen.
Rosszlanyok.hu-n vannak ferfiak is. Bar en inkabb masra koltenem a penz. Nem hiba no, annak idejen Tesla konyorgott penzert a kiserleteihez. Neked a legnagyobb agymunkat ez testesiti meg.
Jo szorakozast!
Persze, hogy semmilyen, aki nem hivatasos. :) bocs, de rohognom kell azon, hogy nem hivatasosak ajanlgatjak magukat a penzemert cserebe, pont azok, akikkel sz ar a szex.
A tobbieknek koszi a hozzaszolast. :) gondolom, nem veszelytelen a dolog, egyelore viszont a megoldas keresesebe belefaradtam. Mindig tisztaztuk elore, ki mit szeretne, aztan megis pofara eses lett a vege altalaban.
Egy ket labon jaro szanalom vagy.
Most azt akarod mondani, aki nem hivatasos k..va, az nem jo no? Akkor ezek szerint te is szar vagy az agyban.
Egyebkent mindenki azt kapja, amit megerdemel. Te leszologatsz itt ferfiakat, mert nem vagy melto egy jora. Annyit kapsz egy kapcsolatban, amennyit adsz! Azert bannak veled igy a ferfiak, mert te is az aljat kepviseled a noi tarsadalomnak. Foleg, ha ugy kell 15-20 ezret osszekaparnod.
Egyebkent a menyasszonyom kielegul ketszer (van 2 orgazmusa) mikor velem van. Nem vagyik masra. Ha nem egy egyenrangu, erzelmeken alapulo jo kapcsolatra van szukseged (nem vagy alkalmas), akkor vegyel egy vibratort.
A rosszlanyok.hu-n vannak beszamolok, velemenyek a hirdetorol. Itt, a gyk-en gyakran emlegetik, onnan tudom.
Azt birom mar, hogy te akarsz k..vazni menni es meg te felsz, hogy veszelyben vagy! Hahaa! Ezt a aldozatmanias mindened!
Bar szerinted en gonosz aljas ferfi vagyok, mint a tobbi megse kellett sose fizetnem a szexert. Elgondolkodtato.
A felet nem ertem annak, amirol hadovalsz, ember. Mi az, hogy "aki nem hivatasos, az nem lehet jo no"? Te mirol beszelsz?
Kit erdekel, milyen vagy az agyban? Ki nem sz arja le a dragalatos feleseged? Te vagy a szanalom. :D nekem masok a tapasztalataim, ezt el kellene tudnod fogadni.
De nem baj, minden ilyen kerdes alatt megjelennek az erkolcscsoszok a tokeletes parkapcsolatukkal. :3 mar szamitottam rad.
Nem vagyok erkolcsos annyira. Olyan vagyok, mint a 18-as. Csak sajnallak.
Megmagyarazom, ha nem erted. Ha azt gondolod, hogy az osszes ferfi rossz az agyban, mert nem hivatasos, akkor a logikad szerint az osszes no is. En azt mondom, hogy nem kell k..vanak allnia egy nonek, hogy jo legyen az agyban.
Viszont te keptelen vagy egy kielegito szexual eletre. A leirtak alapja, mert azt irod, hogy mindig csalodsz.
Szedd ossze magad, mert azt a benyomast kelted, hogy egy megkeseredett no vagy.
Egyebkent annyit, hogy ki nem szar le teged es a bajod, hogy nem talalsz egy kant, aki meghagna? A menyasszonyom hagyd beken, te k..vapecer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!