Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknál a nőknél, akik a domináns pasikat és a durvább szexet szeretik, belefér, hogy szex közben kapj 1-2 (kisebb) pofont vagy leköpjön a partner hangulat fokozás képpen?
Nálam ezek abszolút beleférnek, de így kb. itt a határ. Tehát ezeknél durvább már nem. Szerintem az első 1-2 alkalommal legyél visszafogottabb, ne vidd túlzásba ezeket, aztán várd a reakciót, hogy tetszik-e a lánynak vagy sem.
L/22
Igen, koszi, nem ket nagy taslival kezdem az ismerkedest :)
Amugy amiota kikristalyosodott szamomra, hogy az ilyen durvabb szex mennyire izgat, es kicsit jobban elmentem ebbe az iranyba, engem is meglep, hogy mennyi nonek bejon az ilyesmi.
Szeretőmmel csak és kizárólag durván csináljuk. Nálam a leköpésen kívül minden belefér, hajhúzás, gyengébb fojtogatás, fenekelés, pofonvágás...stb. De, hogy leköpjön... na azt már nem.
32/N
En imadom ha szex kozben pofoznak, lekopnek, alaznak. De jol irtak elottem, minden no masmilyen mashol vannak a hataraik.
18/l
Régóta szerettem popsiba, de amióta aranyerem van, szóba se jöhet. És a leköpés undi, a többi jöhetne, de előre megbeszélve, rákészülve.
Meglepődni nem szeretnék, az sok lenne, védekeznék, kihozna a szexuális mámorból.
Igen, szex kozben belefer a lekopes es a pofon is, analis szexnek sem vagyok ellenere, de szinten ugy gondolom, hogy elore meg kell beszelni, mi az, amit a partnered biztos nem akar. Peldaul, ha azt mondom a paromnak, hogy nem akarom, hogy legzeskontroll legyen (de, akarom amugy :D) akkor ne kezdjen el fojtogatni. Viszont ha valoban sub az illeto, nyilvan tetszeni fog neki, ha szex kozben lekopod, megpofozod.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!