Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek bejönnek a szilikon cicik és popsi?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 08:31
11/19 anonim válasza:
Nekem is bejön, nem elvárás, de a popsi az maradjon eredeti.
22/f
12/19 anonim válasza:
Volt több olyan szexpartnerem is aki a tökéletes kerek kis cickoit szilikonra cserélte. Dobtam is őket. Nekem nem jön be.
Szilikon segghez meg nem volt szerencsém, arról nem tudok nyilatkozni
13/19 anonim válasza:
vannak nagyon profi minőségek, meg se lehet mondani róluk!
amúgy meg, ki ne szeretné a formás melleket, popsikat?!
15/19 anonim válasza:
Nem jonnek be a szilikon dolgok. Akkor sem, ha latszolag jobban nez ki mint az eredeti. Szerintem szornyu hogy bizonyos lanyok kepesek azert kes ala fekudni mert esetleg kicsi a melluk es emiatt nincs onbizalmuk. Inkabb a fejukben kellene rendet tenni hogy elfogadjak magukat, es ne csinaljanak hulyeseget.
16/19 anonim válasza:
Nekem special tetszik és bejönne ha egy szép mellet látnák semmi kifogasom ellene !
17/19 anonim válasza:
Nagyon bejönne és szeretném is.....ahh ,de a szilikon popsi az nem meg minek is !!
19/19 anonim válasza:
Nekem is tetszik és gyönyörködnek bennük de a popsiba nem jönne be !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!