Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség ajándékba a legjobb fiú barátnak?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta jóban vagyunk de ő már a kezdetben többet érzet,nagyon szerelmes volt belém . Mostmar azt mondja kevésbé. Én viszont nem vagyok szerelmes belé és nem is igazán vonzódok hozzá,viszont tényleg nagyon jó a (barati)kapcsolatunk,megbízunk egymásban,tiszteljük a másikat . Egyikünknek sincs parkapcsolata ezért gondoltam ,hogy a 18.születésnapjára ezt adnám neki,ezzel én is túllennék rajta és neki is egy nagy álma teljesülne.
Szerintetek nagyon rossz ötlet vagy jól is sikerülhet ? Volt valaki ilyen helyzetben ?
18L
2016. máj. 19. 20:50
21/26 anonim válasza:
Ritka szar ötlet! Ezzel csak bántanád a srácot. A baráti kapcsolatba nem fér bele a szex semmilyen formába, mert az onnantól kezdve már nem baráti kapcsolat lesz, hiába beszélitek is meg, h csak egyszeri alkalom.
22/26 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem vagyok prűd, de szerintem ez az ötlet gyenge kettes alá..Nekem is van barátom, aki szerelmes volt belém, és próbált is rávenni a szexre, de basszus én elképzelni sem tudtam, hogy ágyba bújjak vele, és nem azért mert az érzelmi töltet hiányzik, hiszen szeretem, nem hiába a barátom, de semmiféle szexuális vonzalom nincs irányába..kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy benyomul az intim szférámba...legalább valami minimális kémiának kellene lennie a két ember között, akik össze akarnak bújni, akkor azt mondanám, hogy talán megfontolandó ötlet. Első szexnél meg nagyon résen kell lenni, mert életed végéig elkísér, nem mindegy kivel, és hogyan lesz. Nekem 14 éve volt az első, még mindig szép emlék, szerelmesek voltunk, őrülten kívántuk egymást a sráccal, így az maradt meg, hgoy király volt minden. De basszus neked ebből milyen emlék lesz? Gondolkodj ember:)
23/26 anonim válasza:
Szép love sztori lenne belőle. Ami általában ilyen barátságból szerelem. Tedd meg nyugodtan. Talán te is beleszeretsz és rájössz több ő egy barátnál. Mert egy kapcsolatban kell a barátság is ;)...
25/26 anonim válasza:
A nagy számok törvénye alapján tudtam,hogy jönni fog egy borult agyú, aki díjazza.
26/26 anonim válasza:
Ha útban van a szüzességed dobd oda egy 30-as kiéhezett pasinak. Szegény fiatal srác jobbat érdemel nálad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!