Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség ajándékba a legjobb fiú barátnak?
Nagyon régóta jóban vagyunk de ő már a kezdetben többet érzet,nagyon szerelmes volt belém . Mostmar azt mondja kevésbé. Én viszont nem vagyok szerelmes belé és nem is igazán vonzódok hozzá,viszont tényleg nagyon jó a (barati)kapcsolatunk,megbízunk egymásban,tiszteljük a másikat . Egyikünknek sincs parkapcsolata ezért gondoltam ,hogy a 18.születésnapjára ezt adnám neki,ezzel én is túllennék rajta és neki is egy nagy álma teljesülne.
Szerintetek nagyon rossz ötlet vagy jól is sikerülhet ? Volt valaki ilyen helyzetben ?
18L
Nagyon jo baratja vagyok! Ha úgynevezett "rbanc" lennek akkor mar reg megtörtént volna valaki jott ment sraccal.
De nem ,en varok....
Mégpedig arra ,hogy valaki olyannal legyen akinek en is fontos vagyok
Csatlakozom az elozohoz.
Nekem Augusztusban kellene egy furulya szuletesnapomra. (Nepi, nadi hegedu.)
Ja es utana huzz el. Latni se akarlak tobbet.
Szerintem ez egy nagyon kiábrándító dolog! Teljesen lehangoló!
Leértékeled magad mint embert. Mint nőt. És mint barátot.
Ha tudod, hogy a barátod vonzódott/ik hozzád akkor a szexel csak dobsz neki egy lerágott csontot. Csorgathatja utánad a nyálát, de sosem leszel úgy az övé, ahogy szeretné. Így az egész egy nagyon szánalmas helyzetté degradálódik. Tehát mint barát, kihasználod a fiút.
És mint nő/ember is degradálódsz. Én nem vagyok az a nagy szüzesség kultuszos, nekem mindegy a mikor, de a nem mindegy a hogyan! Az úgy szép és emlékezetes, ha azzal az emberrel csinálod akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba és tisztelitek egymást.
Nem jó úgy elveszteni a szüzességet, hogy csak szabadulnál tőle, mert magadtól is elveszed az esélyt, hogy felfedezd a szexualitás igazi örömeit.
Szerintem ez minden tekintetben egy rossz ötlet.
Az elmondottak ismeretében szerintem nem jó ötlet.
Egyelőre jobb, ha barátok maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!