Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két pasi hajt egyszerre rátok, Melyiket választjátok? -kigyúrt jóképű, de sekélyes, esetleg picit "nemokos" -vagy a kedves mackót?
Itt most ne tartós kapcsolatra gondoljatok,
Hanem a bármi lehet,
De most benne van a szex, belátható időn belül. (24 órán belül mondjuk)
Hát a csak szex nálam mint opció nem játszik.
De alkatilag is a mackó az ideál, szóval ezt körhosszal ő nyerte meg a testével. :D
Kedves pszt a "nemokos" jelzőt én célzatosan használtam, finom utalásként, hogy kontrasztot alkosssak a kigyúrt szobanövényintelligenciájú pasik
És a Kevésbé jótestű más előnyökkel rendelkező pasik között ;)
Pusztán a kiváncsiság kedvéért:)
Nekem volt egy minden nap gyúró pasim.
Amikor levetkőzött, akkor Dávid kismiska volt hozzá képest! Ránéztem és benedvesedtem - aztán nem is volt nagyobb élményem...(:
A szexuális "teljesítménye" a negatív tartományban kókadozott.
Most van egy Macilacim, aki rendszeresen és módszeresen leromosít:)
"benne van a szex, belátható időn belül"
Így a mackó már szóba se jöhet.
Marad a másik.
( egyébként egyiket se választanám)
őszintén, nem ezen a néhány tényezőn múlna nálam, annyi minden befolyásolja az embert. És ha hirtelen szexről beszélünk akkor a fizikum jobban fontos.
De annyi minden van még:
illatok, kémia, humor, stílus, hobbik, összhang, beszéd, hang, kedvesség, udvarlás, beállítottság, nyitottság és még sorolhatnám.
És ez nagyon változó a lányoknál is, hogy nekik mi éppen a fontos.
Pl lehet az izmos mindenen túl tesz ami te vagy, de te mondjuk hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozol szabad idődben, akkor lehet ezzel toppolod a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!