Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány szexpartnert vallottatok be a partnereteknek?
Figyelt kérdés
25n vagyok nekem 12 volt igaz volt aki többször évek,hónapok kihagyása után. Ismerkedek 1 sráccal nagyon szimpatikus,szóbakerült ez is, ő aztmondta neki 3 volt komoly kapcsolatban.Nekem a 12 fele szexkapcsolat fele komoly kapcsolat. Nem mondtam még meg neki az igazságot elvicceltem,de lehet,hogy nem is kéne hátha nem tetszik neki. Arra gondoltam 5öt mondok neki az nem nagy szám végülis a múlt az múlt ne az alapján ítéljük meg egymást.2016. máj. 19. 07:02
11/16 Pszt! válasza:
Kedves 10-es...
Már hogyne lenne köze hozzá, ha komolyabban akar közeledni a másikhoz? Hazugságokra építeni nem bölcs döntés. Akivel tényleg együtt szeretnél lenni, azzal őszintének kell lenned, akkor is ha az igazság fáj. Aki így áll egy kapcsolathoz, hogy már az elején kamuzik, annak nem való még komoly párkapcsolat.
25/N
12/16 anonim válasza:
11-es szerinted a pali nem kamuzott ?? Hagyjuk már
13/16 anonim válasza:
Na jó, de az hazugság, ha nem kérdez rá konkrétan, de magától meg nem mondja el?! Mert azért az más kérdés, h ha konkrétan rákérdez valamire, és hazudik. Az úgy gáz szerintem. De ha csak mondjuk szóba kerül és nem fejti ki neki részletesen a kérdező, akkor az most minek minősül? Úgy sem elfogadható?
14/16 anonim válasza:
A párom vette el a szüzességem, szóval nem volt mit bevallani.
18L
15/16 anonim válasza:
Mondd el neki! Mellesleg csak nem véletlen a mondás, ha egy nő elmondja, hány pasival volt, szorozd meg 3-mal :D
16/16 anonim válasza:
nem vagyok az a nagy pasifaló...szóval eddig akik voltak...én nem szégyenlem. lazán elmondom. őszinte vagyok:D aki hazudik az meg...olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!