Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány szexpartnert vallottatok be a partnereteknek?
Én elmondanám őszintén. Hogy miért? Mert ha ez őt zavarja és csak azért választ téged, mert úgy gondolja ez még belefér, és ok, akkor egyértelműen nem azért van veled, mert igazán téged szeret, akar. Innentől "ferdítésed" a saját fejedre száll. Arról nem is beszélve, hogy ha a valós szám zavarja és egyszer kiderül, akkor borulhat minden.
Én tudom, hogy a kapcsolat eleje az kötelezően mindig a nagy ámítós korszak, de ahogy mondtad a múlt az múlt. És meg kell adni az alapjait egy őszinte kapcsolatnak! De meg kell adnod neki a lehetőséget, hogy ő is erre a következtetésre jusson! És teljesen elfogadjon a múltaddal együtt. Ha abból a 12 pasiból egyet sem szégyellsz akkor vállad fel magad!
Az őszinteség most egy nagyon teszt arra is, hogy kiszűrd a kiszemeltnek mi a fontos. A jelen benyomása vagy múlt történései.
Csak azok titkolják, akiknek szégyenkeznie kell miatta.
Tudnia kell, az igazat, és őszintén kell elmondanod neki mindent.
Ismerek olyan elvált anyukát, aki kevesebbet mondott a valóságnál, és a férje egyszer csak összefutott az egyik exével, akiről nem tudott. Ráadásul pár megyével arrébb. El is vált a hazug Qtól.
Ne építsd hazugságra az életed, mert kártyavárként fog összeomlani 20 év múlva.
A múlt igenis sokat számít. Abból lehet, következtetni, hogy milyen leszel a jövőben. A vér nem válik vízzé. De a jelenben elkövetett hazugság, a jövőben már múlt lesz, ami miatt az egész jövő egy nagy hazugsággá válik.
Remélem érted, hogy mire gondolok.
A mult az a mult, a jelenben hazudni neki az mas kerdes. Ha nem akarod megmondani neki mond meg hogy nem akarod megmondani. Ha meg mondasz valamit akkor legalabb az igazat mond.
En biztos elkerulnelek ha 25 eves korodra 12 pasival lefekudtel (legalabbis ennyire emlekszel)
Előbb vagy utóbb, de el fogod magadat szólni és akkor nem azért fog benned csalódni mert 12-vel voltál, hanem azért mert hazudtál. Én, igaz hogy a vőlegényem a negyedik férfi az életemben, de elmondtam neki, ahogy azt is, hogy több nővel voltam, mint férfival. Ledöbbent, de nem haragudott. Igaz eleinte azt hitte vicceltem, csak később esett le neki, hogy nem mókából mondtam el neki. Tehát legjobb most tisztázni a dolgokat, mint hogy később véletlenül megtudja. Azután már oda lesz a bizalom, amit vagy vissza tudsz nyerni vagy nem.
25/N
Én nem vallanám be a helyedbe,egyrészt semmi köze nincs hozzá,másrészt semmi köze hozzá. Lehet igen lepontozni.
Szerintem ő is tagadott le párat,tuti kamuzott!
Megette a fene a komoly kapcsolatodat, ha az egész komolytalan alapokon fog nyugodni, mert takargatni kell a múltad!
Kevés valóban az olyan férfi, aki komolyan is számít a nőre, de őszintének kell lenni. Jobb most ezen túllenni, mint évekkel később, ilyen miatt szétmenni.
Csak annyit nyersz az egészen, hogy pár évet ismét elpazaroltál, amíg kereshetted volna azt akinek te vagy a főnyeremény!
Az nagyon sokat elmond egy emberről, hogy mennyire számít neki az, hogy múltban mi volt. Ha nem tud ezen túllépni, akkor ott nemcsak a partnerek száma okozza a gondot, hanem versenyt csinál belőle! És ez az élet egyéb terülteire is kihat! (jobb fizetés, jobb karrier... stb)
Te dolgod végső soron, de ha valaki nem tud megbékélni a múltaddal, ott nemcsak ennyi lesz a probléma, hanem annak van vonzata is! És azokat nem tudod majd letagadni, elmismásolni és azon bukik minden! Tudom, hogy a lehetőség mindig szép és kecsegtető, de nem minden áron akarjuk, mert ebből lesznek az elrettentő példák! Egy kapcsolat úgy jó, ha nem kell kevesebbnek látszanod mint ami vagy. Ha elfogadnak olyannak amilyen vagy. Ennél kevesebbel, aki beéri az szerzi a negatív tapasztalatokat, sebeket és az üres éveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!