Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes jó pasi csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Ha egy átlagos pasi közeledik,oda meg vissza van értem,egész nap bombáz az üzeneteivel stb.De az izmos,jóképű,vagy focista vagy akármilyen jó pasik totál másképp viselkednek,nem bombáznak,nem tesznek értem,kb csak szexelni akarnak.A jó pasik miért nem tudnak úgy értékelni,mint az átlagosak?(Hozzáteszem csinos lány vagyok,vékony,igényes,egyetemista,edzek is rendszeresen.Ezért szeretnék olyan pasit,aki szintén sportol.)
20L
2016. máj. 18. 19:59
11/12 anonim válasza:
Mert megtehetik, hogy válogatnak. Jó csajnak hiszed magad? És? Rajtad kívül ezrével hemzsegnek odakint milliószor jobbak.
Az is lehet, hogy te nem vagy elég jó nekik.
12/12 A kérdező kommentje:
#11 azt se tudod,hogy nézek ki,így ez csak feltételezés a részedről :D De mindegy,már megkaptam a választ a kérdésemre.
2016. máj. 19. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!