Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kattog a fiúm szex közben?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kattogó hangokat hallat, amikor meg elmegy, akkor sokkal hangosabban és gyorsabban kattog... Nem tudom, mihez hasonlítsam, olyan, hogy "k...k...k...k néha megtöri, egy kis "hö...hö...hö" hanggal, majd élvezésnél begyorsít, úgy, hogy "k.k.k.k" Nem értem, még életemben nem hallottam ilyet!2016. máj. 18. 19:16
11/15 icu75 válasza:
Hát én 41éves vagyok,van összehasonlítási alapom,de még egy pasit se hallottam partiumi. A legtöbbje max liheg,vagy nyög. Szerintem kérdezd meg tőle,(aztán írd ki ide,hagy tudjuk meg mi is)
12/15 anonim válasza:
Na ezt elképzeltem ahogy egy foga hozzá koccan a mellettelévőknek,de ennek egyáltalán nincs valóság alapja.Már hogy koccanna hozzá valami kötélen lóg a foga vagy mi?:-D
13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Már arra is gondoltam, hogy eltitkolt csípőprotézise van, vagy műfogsora és az kattog...
2016. máj. 18. 22:41
14/15 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ha egy fiatal embernek csípőprotézise van és az már most kattog, az gond. :D Ráadásul, ha valamiért eddig arra tippeltél, hogy a szája környékén keletkezhet a hang, akkor nem valószínű, hogy valamelyik ízülete adja ki ezt a hangot.
Én az állkapcsomat tudom így "kattogtatni", de folyamatosan nekem az se megy.
15/15 anonim válasza:
Figyi, szerintem nem kéne megerőszakolni a ruhaboltok próbababáit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!