Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszinte férfiak! Az ilyesmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte férfiak! Az ilyesmi alkatról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 18. 10:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kérdező akkor mond már meg mivan :D

Én ismerem a képen lévő lányt FBről, Emília a neve azt nem mondom meg hogy milyen nyilván, van egy csomó Mo-s képe, Hősök Terén pózol pl meg ilyesmi.

nem tűnik egy echte svéd lánynak egyébként :D

2016. máj. 18. 12:19
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hja, bevándorlás. Nem most kezdődött a svédeknél sem. Ha visszaemlékeztek, a norvég fociválogatottban sem csak szőkék játszottak, még csak nem is mindenki volt fehér :D Nem kell már ezen meglepődni manapság.

Viszont ez a rejtélyes Emília most már érdekel, pláne, hogy hogyan kerülhetett a Hősök terére, mert az Instagramja meg tele van képekkel, és eléggé svédül ír mindenhova :D

2016. máj. 18. 12:26
 23/31 A kérdező kommentje:

Ne írjatok már tele kérlek pmekkel, nem én vagyok a képen, én egy tök vézna kiscsaj vagyok ,csak azért érdekelt hogy neketek teteszenek e az ilyen nők ,mert azt látom hogy ez kezd divatbajöni.

Nem vagyok Milla, nem is vagyok Svéd, a képen meg valami külföldi híresség van, szóval használhattam ezt a képet :P

Véleményeket kérnék továbbra is!

2016. máj. 18. 12:26
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha még kell vélemény. Így elsőre nem igazán jönnék vele össze nem is próbálkoznék de ha megismerném és rendes stb talán de nagyon fura lenne. Inkább mint barátot tudnám elképzelni aki jobban ki van gyúrva mint én.
2016. máj. 18. 12:54
 25/31 A kérdező kommentje:
Közösben mindenki szapulja a képen lévő lányt, de amíg azt hittétek hogy én vagyok rajta addig küldetek egy csomó hízelgős pmet érdekes xd
2016. máj. 18. 13:00
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ilyenkor kétféle ember ír:

- akinek nagyon bejön ez az alkat, és mivel kevés van belőle, igyekszik megragadni a lehetőséget, ha mégis talál. Ez azért valamennyire érthető reakció, és akadnak köztük normálisak is.

- akinek elég annyi, hogy talán nőnemű ül a túloldalon, és már nyomul. De kajak, sokan számolnak be róla, hogy egy hozzászólás végére biggyesztett L betű is már elég nekik. :D

2016. máj. 18. 13:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem te vagy a képen akkor nem illet volna kirakni, mert a hölgy max közösségi média celeb.

Attól hogy valakinek van tízezer ismerőse meg követője, még nem lesz belőle Angelina Jolie.

2016. máj. 18. 13:18
 28/31 anonim ***** válasza:
engem egyszer érdkelene..
2016. máj. 18. 14:41
 29/31 anonim ***** válasza:
egy szép arc mindent helyre tesz és a test nem is olyan fontos mellette..különben sem az a lényeg csak hogy szeressük egymást
2016. máj. 18. 15:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Túl izmos. Esetleg nagyon kigyúrt arcoknak tetszhet. Meg ne legyen már nagyobb karja az enyémnél..
2016. máj. 19. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!