Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdező akkor mond már meg mivan :D
Én ismerem a képen lévő lányt FBről, Emília a neve azt nem mondom meg hogy milyen nyilván, van egy csomó Mo-s képe, Hősök Terén pózol pl meg ilyesmi.
nem tűnik egy echte svéd lánynak egyébként :D
Hja, bevándorlás. Nem most kezdődött a svédeknél sem. Ha visszaemlékeztek, a norvég fociválogatottban sem csak szőkék játszottak, még csak nem is mindenki volt fehér :D Nem kell már ezen meglepődni manapság.
Viszont ez a rejtélyes Emília most már érdekel, pláne, hogy hogyan kerülhetett a Hősök terére, mert az Instagramja meg tele van képekkel, és eléggé svédül ír mindenhova :D
Ne írjatok már tele kérlek pmekkel, nem én vagyok a képen, én egy tök vézna kiscsaj vagyok ,csak azért érdekelt hogy neketek teteszenek e az ilyen nők ,mert azt látom hogy ez kezd divatbajöni.
Nem vagyok Milla, nem is vagyok Svéd, a képen meg valami külföldi híresség van, szóval használhattam ezt a képet :P
Véleményeket kérnék továbbra is!
Kérdező, ilyenkor kétféle ember ír:
- akinek nagyon bejön ez az alkat, és mivel kevés van belőle, igyekszik megragadni a lehetőséget, ha mégis talál. Ez azért valamennyire érthető reakció, és akadnak köztük normálisak is.
- akinek elég annyi, hogy talán nőnemű ül a túloldalon, és már nyomul. De kajak, sokan számolnak be róla, hogy egy hozzászólás végére biggyesztett L betű is már elég nekik. :D
Ha tényleg nem te vagy a képen akkor nem illet volna kirakni, mert a hölgy max közösségi média celeb.
Attól hogy valakinek van tízezer ismerőse meg követője, még nem lesz belőle Angelina Jolie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!