Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás. Nagyon nem érezném, hogy egy nő van az oldalamon, ha vele vagyok.
Amúgy szép a csaj, megba-.sznám, de azért lehetne rajta úgy 10-15 kilóval kevesebb izom.
Nem mondanám épp nőiesnek, nekem ez már nem vonzó
F/37
Ez egy svéd csaj, nagyon egyedi arányai vannak, olyan lábak, hogy ihaj, vastag karok, de mellé bazivékony derék. A testépítés világában el van ismerve. Mondjuk főleg genetika, de persze nem kevés munka kell hozzá. És hangsúlyozom: nagyon ritka, szóval jó lenne pontosítani, hogy mit értesz "ilyesmi alkat" alatt.
Nekem kifejezetten bejönnek az izmos lányok, pláne a homokóra alakúak, ő nekem kissé alacsony és "pufi". De azért nem panaszkodnék mellette :D
Fb-n persze, hogy dicsérik, hiszen ott az keresi fel az oldalát, akinek direkt tetszik. S nem kell aggódni, tetszik ez elég embernek, hogy egy ilyen csaj ne maradjon egyedül. Akinek meg nem tetszik, simán talál rengeteg lányt, aki nem így néz ki. Mindenki boldog. Nem kell bántani senkit.
17.: Svéd?! Ő?! Árja fajok hová süllyedtetek..vagy ez vmi taktikai álcázás egy mexikói bevetés kapcsán?:D Pedig arrafelé azért igen szép nők vannak.. legalábbis nem reprezentatív felmérésem alapján pl a finn csajok szépek.
Meg marha jó a metaljuk a svédekével egyetemben de az már más kérdés.
Am yep, akinek tetszik annak tetszik, akinek meg nem annak nem.
Én instagramról ismerem, és nem Emília a neve, de előfordul az identitáslopás, azaz amikor valaki mások képeivel nyomul, azt állítva, hogy az ő. A vicc az, amikor több különböző emberről vannak képek :D
Be tudod linkelni a profilt (akár privátban)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!