Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Concord 100 kérdése:
Tényleg nem kívánja, nem fontos neki annyira már a szex? 43/ F
Figyelt kérdés
21 éve,vagyunk együtt.20 éves házasok vagyunk.2 gyermekünk van. A második után csak havonta 1-2 jobb esetben 3 van. Amikor van akkor nagyon csodás,élvezetes szokott lenni. Kb. Féléve megajándékoztam egy elemes vibrivel,,amit időnként bevonunk a dologba. Akkor nagyon élvezi. A lényeg mivel tehetném még kivánatosabbá ?2016. máj. 18. 10:01
11/12 A kérdező kommentje:
9_es amit felsoroltál abból a legtöbb megvan. Ezért sem világos. Bár a kolléga nője,akivel mindent megdumcsiznsk, mint feleségek általában ő sem étri teljesen.
2016. máj. 18. 10:37
12/12 anonim válasza:
A dolog szerintem sztenderd.
10 éve,vagyunk együtt, 8 éves házasok vagyunk, 2 gyermekünk van. A második után csak havonta 1-2 jobb esetben 3 van (de volt már, hogy 2 hónapig egy sem) - pedig akar harmadik gyereket. Hiába próbáltam utalgatni a dologra, megbeszélni vele, hogy ez így nem jó .... semmi sem változik. Nekem meg már lassan a guruló krumpli látványától is merevedésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!