Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a mondat mindig, hogy a méret nem számít, "használni tudja jól a farkát"?
Az 5-ös mekkora egy gyíkarc...
Asszongya,kő a nagy,hogy érezze,csak akkor nem ha szerelmetös... WTF?
Én szeretem a sört,de csak ha bor ízü...
11:
Ezen mit nem értesz? Tegyük fel egy csaj hátán van egy nagy csúnya anyajegy. Amit csak akkor látsz meg, amikor már meztelenek vagytok és dugni készültök.
Na most, ha szerelmes vagy a lányba, akkor sokkal jobban elnézed neki a nagy csúnya anyajegyet és kevésbé fog érdekelni. De ha csak úgy dugod őt és nem érzel iránta semmit, akkor meg sokkal jobban fog zavarni.
#13:
Savanyú a szőlő, azért kezdtél el kötözködni?
nem értem, hogy miért a jövőbelieket sajnáljátok, most már okosabb vagyok, teljesen megtanultam a dugás művészetét innen, a múltbélieket kell sajnálni, de azokat nagyon. :D
#15 csak a stílusoddal van bajom, de attól le tudnálak hányni, a mondandóddal nincs baj :)
:D
Nem értem az anyajegyes logikát.
Kell a lőcs,hogy élvezzen,de ha szerelmes,akkor jó a füstli is.
De akkor mit élvez?A szerelmet a szexet meg nem,csak rámondja,hogy hú de jó volt,hisz szerelmes vagyok?
Vagy,á,lesza rom azt a nagy anyajegyet a homloka közepén,hidz úgysem szeretem,csak tolja tövig a 20as lőcsöt mig elélvezek azt csá?!?
#17:
Mi a baj a stílussal? Furcsa, ha valaki képes kerek, egész, összetett mondatokat megfogalmazni és azokat nyelvhelyesen, helyesírási hibák nélkül leírni? Mert ezen felül válaszoltam a téveszmédre, amennyire lehet a témában objektíven :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!