Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a mondat mindig, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mondat mindig, hogy a méret nem számít, "használni tudja jól a farkát"?

Figyelt kérdés
Ffi vagyok, de hogy lehet jól használni, nem tudom. Egyféleképpen tudom berakni, kevésbé dugja be, vagy túlzottan, vagy mi ez komolyan?

2016. máj. 17. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az 5-ös mekkora egy gyíkarc...

Asszongya,kő a nagy,hogy érezze,csak akkor nem ha szerelmetös... WTF?

Én szeretem a sört,de csak ha bor ízü...

2016. máj. 17. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:

11:

Ezen mit nem értesz? Tegyük fel egy csaj hátán van egy nagy csúnya anyajegy. Amit csak akkor látsz meg, amikor már meztelenek vagytok és dugni készültök.

Na most, ha szerelmes vagy a lányba, akkor sokkal jobban elnézed neki a nagy csúnya anyajegyet és kevésbé fog érdekelni. De ha csak úgy dugod őt és nem érzel iránta semmit, akkor meg sokkal jobban fog zavarni.

2016. máj. 17. 13:04
 13/20 A kérdező kommentje:
majd jönnek még ide a barátnőid, és megmondják, hogy csak te hitted azt, hogy profi vagy. :P
2016. máj. 17. 13:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Azt h nem számít a farok méret. Mert a mérettel nem jár tapasztalat. Tudni kell használni ;). Van olyan akinek 14 cm még is jobban tud dugni mint1 23 cm is.
2016. máj. 17. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:

#13:

Savanyú a szőlő, azért kezdtél el kötözködni?

2016. máj. 17. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem lennék a jövendőbeli baràtnőd.
2016. máj. 17. 16:23
 17/20 A kérdező kommentje:

nem értem, hogy miért a jövőbelieket sajnáljátok, most már okosabb vagyok, teljesen megtanultam a dugás művészetét innen, a múltbélieket kell sajnálni, de azokat nagyon. :D

#15 csak a stílusoddal van bajom, de attól le tudnálak hányni, a mondandóddal nincs baj :)

2016. máj. 17. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:

:D

Nem értem az anyajegyes logikát.

Kell a lőcs,hogy élvezzen,de ha szerelmes,akkor jó a füstli is.

De akkor mit élvez?A szerelmet a szexet meg nem,csak rámondja,hogy hú de jó volt,hisz szerelmes vagyok?

Vagy,á,lesza rom azt a nagy anyajegyet a homloka közepén,hidz úgysem szeretem,csak tolja tövig a 20as lőcsöt mig elélvezek azt csá?!?

2016. máj. 18. 06:12
 19/20 anonim ***** válasza:

#17:

Mi a baj a stílussal? Furcsa, ha valaki képes kerek, egész, összetett mondatokat megfogalmazni és azokat nyelvhelyesen, helyesírási hibák nélkül leírni? Mert ezen felül válaszoltam a téveszmédre, amennyire lehet a témában objektíven :-P

2016. máj. 18. 08:47
 20/20 A kérdező kommentje:
hasra ne essek a helyesírásodtól, ha neked ennyiből áll a stílus, akkor neked máshol kéne fejlődnöd úgy látom
2016. máj. 25. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!