Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség a maszturbálás ideje, és a valódi szex ideje közt?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl ha 20-30 percig bírom, akkor szex közbe is eddig fogom kb? Vagy elmegyek 3 perc alatt ahogy mindenki mondja? :D első lenne
18/f
2016. máj. 16. 19:24
1/10 anonim válasza:
ha gy kérdezed, akkor nagy az esélye
2/10 anonim válasza:
szeritnem a kettö egymástól független dolog... ugy gondolom hogy ha a maszturbálás olyan lenne mint a szex akkor már kihaltak volna az emberek.
3/10 A kérdező kommentje:
és kb mennyi ideig fogom bírni? :D sehogy se befolyásolja? Sokszor már több mint 1 óráig vertem.. xd
2016. máj. 16. 19:29
4/10 anonim válasza:
annyiba fogja befolyásolni hogy elöbb utobb nem fog felállni a tököd mert elhasználtad az energiát a marokmarcsára...
5/10 anonim válasza:
Sokmindentől függ. De nagyrészt fejben dől el. Lehetséges hogy annyira felizgat a valódi nő látványa, illata, érintése hogy fele addig se fogod bírni, mint ha mondjuk magadnak csinálod. De az is lehet hogy teljesen józan tudsz maradni és tovább is bírod majd.
6/10 anonim válasza:
Teljesen más ingerek fognak érni,ha a lány hüvelyébe berakod,mint masztikor.Ez nálunk lányoknál is így van.
Esőre valószínűleg percek alatt elélvezel majd.L/21
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2016. máj. 16. 19:39
8/10 anonim válasza:
Elsőre nem szabad nagy elvárásokat támasztani, mert csalódásként fogod megélni, nem élményként.
9/10 anonim válasza:
Én mikor örömlánynál voltam ott egy óráig bírtam itthon viszont hamar megvan magamnak,de lehet csak a gumi zavar engem vagy túl tág volt.
10/10 anonim válasza:
Nálam ez úgy van, h amíg masztinál max 5 percig bírom, addig a partneremmel 20-25-30 percig is menni szokott. Nem is értem, h miért van így, de nagyon örülök neki, h nem fordítva van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!