Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy fogadnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy fogadnátok ha a barátotok bevallaná, hogy mielőtt megismert titeket, vett műpuncit nem is egyszer?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 02:05
1 2
 11/15 MiG29 ***** válasza:
Ha nem ezzel kezded el az ismerkedést de kesőbb szóbajön és elmondod amikor már együtt vagytok egy normális nő szerintem csak egy jót fog rajta röhögni veled együtt ezen...
2016. máj. 16. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Megmosolyogtam a dolgot. Kértem, hogy mutassa meg, de nem akarta. Pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy milyen. :D

21/L

2016. máj. 16. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem botránkoztatna meg különösebben, szerintem jót nevetnék rajta :D
2016. máj. 16. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem meg dildóm van, na és akkor mi van? Pasiknál a műpunci ugyanolyan mint nőknél a dildó vagy vibrátor, semmi szégyelnivaló nincs benne. :)
2016. máj. 16. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:

kíváncsi lennék, milyen :D megkérném, hogy mutassa meg használat közben :D

nevetni nem nevetnék/cikizném, mert ugyan minek? :D

én is használok vibrátort, egész szép kis készletem van belőle. mondjuk szívás, hogy ez valóban tetszeni szokott a pasiknak, beindítja őket, míg a műpunci számomra semleges, csak szimpla kíváncsiság.

2016. máj. 16. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!