Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szeretitek sokan az elfenekelést és más kissé perverz dolgokat?
Én ezt az evolúciós dologra mondtam. Ahhoz teljes populációt kell vizsgálnod nem bulikat. Nem hamisítást mondtam csak, hogy ne ebből indulj ki.:D
Ettől független lehet több szub pasi a buliban, de a sok vanilla az domabb náluk így az össze domság a világon a férfiak felé dől.:D Ez meg az én véleményem.
#15 vagyok
én még soha nem voltam bdsm bulin meg oldalon, de az ágyban domináns vagyok, és szerintem férfiként ez a normálisabb. ha szub-papucs vonalon mozognék, valószínűleg kevesebb csajt találnék, akinek erre van igénye, ezért elmennék bdsm buliba.
viszont mivel egy kis hajtépés-fenekelés-fojtogatás a legtöbb csajnak bejön, ezért nem kell elmenni ilyen szeánszokra szerintem.
ez lehet az oka a domok alul reprezentáltságának ilyen körökben, nem azért, mert több a szub pasi.
Most akkor ha valaki vanilla, akkor nem lehet "domabb".
A férfi dominancia meg egy teljesen független kérdés, a BDSM beállítottságoktól, de ezt is külön kifejtettem.
<< de az ágyban domináns vagyok, és szerintem férfiként ez a normálisabb. ha szub-papucs vonalon mozognék, valószínűleg kevesebb csajt találnék >>
Vágom én elejétől fogva hogy saját magadból indulsz ki, de nekem elhiheted, hogy attól, mert TE domináns vagy, még nem te vagy a többség.
a "papucs" minősítést meg inkább nem is kommentálnám....
< ha szub-papucs vonalon mozognék, valószínűleg kevesebb csajt találnék, akinek erre van igénye, ezért elmennék bdsm buliba. >
Amúgy magad is leírtad a valós ok-okozati összefüggést: azért a szubok járnak buliba és nem a domok, mert még nem találtak, illetve nehezebben találnak partnert akinek erre van igénye. Pontosan. Akkor meg nem értem, mit nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!