Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért szeretitek sokan az elfenekelést és más kissé perverz dolgokat?

Figyelt kérdés
Egy fiatal csajjal levelezek, neki is pl. kedvence az elfenekelés, alázás és más pervi dolgok pedig szép, fiatal s balettozik is

2016. máj. 15. 09:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az elfenekelés élvezése kislánykorban is eredhet, amikor apukája vagy anyukája elfenekeli a kislányt, akkor a nemi szervek olyan ingerlést kaphatnak, amely a kislánynak élvezetet okoz, akár orgazmust is.
2016. máj. 19. 12:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, mert teljesen felizgat. Maga a tudat is mikor ágyhoz vagyok kötözve és várom a büntetést, majd napok után is még fáj ha leülök, az is számomra egy kellemes érzés és szép emlék. Sokszor én sem értem magamat hogy ez miért tetszik is.
2016. máj. 20. 09:15
 13/27 anonim ***** válasza:
Az elejen irtak, hogy nem minden nonek jon be. Azert kb 8/10-nek biztosan, ahogy en tapasztalom. Szerintem ez evolucio-biologia. A ferfi a dominansabb, a no a gyengebb az emlosoknel, ezek a megszokott szerepek, ezert a legtobben ezt elvezzuk. Vannak mas felallasok is, de azok szerintem nem olyan termeszetesek. De elvezze persze akinek az jon be. 30F
2016. jún. 2. 09:45
 14/27 anonim ***** válasza:

Ezt az evolúcióbiológia meg a férfiak dominánsak dumát mindig elsüti ilyen témák alatt valami domináns hajlamú pasi. Arra persze már nincs válaszuk, hogy akkor hogy lehet, hogy a férfiakon belül is több a szubmisszív mint a domináns.

Pedig nem, ez nem ugyanaz a téma, mint amikor a hímek megküzdenek egymással(!) erotikus tartalom nélkül(!) a dominanciáért, pontosabban a vadászterületért, a jobb barlangokért, vagy a nőstények feletti jogokért.

A másiknak (mármint potenciális szexuális partnernek) való odaadást és tőle kiszolgáltatottságot nemtől teljesn függetlenül érzik erotikus tartalmúnak.

2016. jún. 2. 10:00
 15/27 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy tobb a szub pasi? Szerintem ez megalapozatlan hulyeseg.
2016. jún. 2. 14:16
 16/27 anonim ***** válasza:

15.: Borzasztó egyszerű.

Voltam pár tucat BDSM bulin, meg láttam már pár száz reglapot, a komolyabb BDSM közösségi oldalakon.

Lányok között is és fiúk között is nemen belül döntően a szubok vannak többen mint a dominánsak, legalább egy nagyságrenddel, a switcheket nem számolva.

Viszont beállítottságtól függetlenül a férfiak aktívabban keresnek partnert, így a kizárólag szub lányok és kizárólag dom pasik aránya közel kiegyensúlyozott.

2016. jún. 2. 14:23
 17/27 anonim ***** válasza:

Egy tipikus BDSM buli úgy szokott kinézni, hogy van mondjuk 10-12 dom/switch pasi + szub lány páros, akik már együtt is érkeznek, vagy hamar összejönnek ott a bulin, valamint kb 2-3 domina, akikre jut, illetve alkotja a "közönséget" 25-30 szub pasi.

Szoktam beszélgetni dominákkal, akik gyakran mesélik, hogy már mennyire sajnálják szegényeket folyamatosan lerázni. :D

2016. jún. 2. 14:32
 18/27 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ezt hívják selection bias-nak. Rossz statisztika.
2016. jún. 2. 14:42
 19/27 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, a saját igazamat alátámasztó szegmens tudatos kiválasztását, és ezzel a statisztika szándékos meghamisítását kell érteni, ami utólag mégis az igazságnak az alátámasztandó "verzióját" igazolja.

Hát, én nem tudom, miért kellene csak úgy kitalálnom, hogy igazam van, és példának direkt olyan bulikat idéznem, ami az én "elméletemnek" felelne meg. Tudtommal előbb volt a tapasztalatom, és utána vontam le belőle a tanulságokat.

2016. jún. 2. 14:48
 20/27 anonim ***** válasza:

Pontosabban, én nem átlagokról meg elméleti statisztikákról beszélek, hanem csak végignézek bármelyik, BDSM témájú rendezvény közönségén, illetve adott esetben, csak a férfiközönségén.

A múlt szombaton voltam egy zárt körű bulin, ahol volt 2 Dom a párjával együtt, meg kb 10-12 szub pasi a vendéglátó Domina tulajdonképpeni vendégei.

(Egy domina ismerősömmel érkeztem tehát ezúttal szub szerepben, de sportszerű vagyok és direkt nem számolom bele magamat sehová.)

2016. jún. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!