Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szeretitek sokan az elfenekelést és más kissé perverz dolgokat?
Ezt az evolúcióbiológia meg a férfiak dominánsak dumát mindig elsüti ilyen témák alatt valami domináns hajlamú pasi. Arra persze már nincs válaszuk, hogy akkor hogy lehet, hogy a férfiakon belül is több a szubmisszív mint a domináns.
Pedig nem, ez nem ugyanaz a téma, mint amikor a hímek megküzdenek egymással(!) erotikus tartalom nélkül(!) a dominanciáért, pontosabban a vadászterületért, a jobb barlangokért, vagy a nőstények feletti jogokért.
A másiknak (mármint potenciális szexuális partnernek) való odaadást és tőle kiszolgáltatottságot nemtől teljesn függetlenül érzik erotikus tartalmúnak.
15.: Borzasztó egyszerű.
Voltam pár tucat BDSM bulin, meg láttam már pár száz reglapot, a komolyabb BDSM közösségi oldalakon.
Lányok között is és fiúk között is nemen belül döntően a szubok vannak többen mint a dominánsak, legalább egy nagyságrenddel, a switcheket nem számolva.
Viszont beállítottságtól függetlenül a férfiak aktívabban keresnek partnert, így a kizárólag szub lányok és kizárólag dom pasik aránya közel kiegyensúlyozott.
Egy tipikus BDSM buli úgy szokott kinézni, hogy van mondjuk 10-12 dom/switch pasi + szub lány páros, akik már együtt is érkeznek, vagy hamar összejönnek ott a bulin, valamint kb 2-3 domina, akikre jut, illetve alkotja a "közönséget" 25-30 szub pasi.
Szoktam beszélgetni dominákkal, akik gyakran mesélik, hogy már mennyire sajnálják szegényeket folyamatosan lerázni. :D
Ha jól értem, a saját igazamat alátámasztó szegmens tudatos kiválasztását, és ezzel a statisztika szándékos meghamisítását kell érteni, ami utólag mégis az igazságnak az alátámasztandó "verzióját" igazolja.
Hát, én nem tudom, miért kellene csak úgy kitalálnom, hogy igazam van, és példának direkt olyan bulikat idéznem, ami az én "elméletemnek" felelne meg. Tudtommal előbb volt a tapasztalatom, és utána vontam le belőle a tanulságokat.
Pontosabban, én nem átlagokról meg elméleti statisztikákról beszélek, hanem csak végignézek bármelyik, BDSM témájú rendezvény közönségén, illetve adott esetben, csak a férfiközönségén.
A múlt szombaton voltam egy zárt körű bulin, ahol volt 2 Dom a párjával együtt, meg kb 10-12 szub pasi a vendéglátó Domina tulajdonképpeni vendégei.
(Egy domina ismerősömmel érkeztem tehát ezúttal szub szerepben, de sportszerű vagyok és direkt nem számolom bele magamat sehová.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!