Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Hogyan hat rátok a tavasz, a nyár közelsége randi téren?
Figyelt kérdés
Most, hogy tényleg elindult a melegedés, és itt van lassan a nyár, mennyire vagytok nyitottak új kapcsolat kialakítására? Van aki már elindította a randi-szezont?2016. máj. 14. 20:00
1/13 anonim válasza:
Rám sehogy nem hat...felér egy kisebb kínzással, de igyekszem túlélni :D /F
2/13 anonim válasza:
Nem szeretnék kapcsolatot, szóval nem különösebben. De egyre inkább kerülnek elő a cicanadrágok, egyszerűen imádom! :-D
3/13 A kérdező kommentje:
2. Miért nem szeretnél kapcsolatot?
2016. máj. 14. 20:06
6/13 anonim válasza:
Én boldogabb vagyok tavasszal és nyáron. Szerelemillatú a levegő is. Imádom. Párkapcsolatban vagyok de mindig jobb a kedvem ilyenkor.
8/13 anonim válasza:
"Itt a tavasz, dagad a f/asz.Bhaszni indul minden kamasz."
Ennyit tudok erre válaszolni.
9/13 anonim válasza:
Én a jó időtől mindig bedepizek mert általában szingliként töltöm. De hátha most nem, pénteken szurkoljatok nekem!:D (randim lesz)
10/13 anonim válasza:
Az még odébb van #9-es de drukkolok. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!