Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Én 14 vagyok és ennél sokkal jobban szőrösebb vagyok.
4/10 anonim válasza:
Egy így rendben van,jó mellkasod van:)De ugye alul nem csupasz,mert akkor nagyon hülyén néznél ki?:)21/L
5/10 anonim válasza:
Én 40 évesen, gyárilag full csupasz vagyok. Ki, ki milyen... A lényeg, mindenkinek más, más tetszik, tehát majd a párodnak is az fog.
6/10 anonim válasza:
Jól nézel ki szerintem , izmos is vagy! Nem lehetsz csúnya! 18/l
7/10 anonim válasza:
Ugyan ilyen vagyok 24 évesen kb. 20 éves korom óta.
Egy fokkal kevesebb izmom van talán.
9/10 anonim válasza:
Teljesen normális (bár gyanítom, nem a kérdező van a képen). Esetleg tömegnövelő szerektől, melyekbe óvatlanul tesztoszteront csempésznek, lehet szőrtúltengése egy férfinak, de ez nekem például még teljesen rendben van, pedig én a szinte csupasz férfiakra bukom.
10/10 anonim válasza:
Teljesen normális, egyénfüggő. Nekem tetszik ha egy pasi szőrös :D (azért vérfarkasszerű ne legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!