Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki hogy szűz vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves fiú aki átlagos magasságú és mackós. Ráadásul érzelmes és romantikus. Verseket szoktam írni már megjelent egy regényem.

2016. máj. 14. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, éld úgy az életed ahogy neked jó.

N.

2016. máj. 14. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 14. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
nem az....ha még próbálkozol is, akkor szerintem úgy 23 után kezd kissé cikivé válni a dolog.. ilyenkor azt mondom, hogyha tényleg ennyire nem akar összejönni, akkor menjen el a delikvens egy hivatásoshoz, az élmény talán még dob is az attitűdjén és azután könnyebben megy majd..
2016. máj. 14. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
az a gáz, hog megkérdeztted
2016. máj. 14. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem gondolnád cikinek nem tennéd fel a kérdést. Tehát te annak tartod és énis annak tartom.Lényeg h ne mond el senkinek főleg ne egy lánynak mert nagyon taszító dolog. Próbálj meg változtatni rajta ha zavar.Ha nem jön össze természetes módon akkor menj el egy normális prostihoz. Am énis 19F vagyok és szintén szűz de énis ezt fogom tenni rövid időn belül ;)
2016. máj. 15. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
Mekkora lúzerek vagytok! 18 éves korotokig nem tudtok felszedni egy csajt?! Béna b...zik!
2016. máj. 18. 08:00
 7/7 Deflohelp ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy a saját nemükhöz vonzódnának, hanem arról, hogy nekik szimpatikus lánnyal nem hozta össze őket a sors (talán az átlagnál igényesebbek).

Javaslatom: keressenek olyan alkalmakat, ahol nem tűnik leszólításnak, ha beszélgetni kezdenek egy lánnyal.

Pl. vegyenek részt városlátogatáson, társasutazáson (pénztárcától függő, hogy hová), olyan programon, ahol minőségi ismeretségeket köthetnek. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek, szóbaállnak egymással. Elsőre lehet, hogy nem jön össze a dolog, de akkor is hasznos időtöltés volt. Előbb-utóbb sikerülni fog.

2016. máj. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!