Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoofila? Állatszex?
Figyelt kérdés
Hallottam arról hogy férfiak , lány kutyával csinálják. Illetve sok ilyen videó van a neten. Mi a véleményetek erről? Szerintetek is durva ? Vagy azért csinálják mert jó ? Esetleg próbálta valaki ?2016. máj. 14. 01:03
11/12 anonim válasza:
A világ megérett a pusztulásra...de komolyan ,gusztustalan.
Arról ne is beszéljünk ,hogy mégis milyen beteges mutációk lehetnek ebből...
12/12 anonim válasza:
Férfiból vagyok és szerintem az beteges és állatkínzás is ha egy férfi dug meg bármilyen állatot is.
De ugyanakkor én nem érzem annak ha egy kutya rámászik a csajra és megdugja. ÉS igen van valami izgató abban ,ha egy nőt jól megdug ,de hogy miért azt nem tudom.
Valószínűleg aberrált a szexuális szokásom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!