Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 26-27 éves sráctól milyen egzisztenciát vártok el?
Figyelt kérdés
Mi az amivel rendelkeznie kell, hogy komolyan vegyétek? Munka, lakás, kocsi, stb2016. máj. 12. 20:23
1/12 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ha már keres annyit, amennyiből meg tud élni emberi színvonalon, az már elég. Akinek viszont csak ez számít, akkor annak illik jól kinéző nőnek lennie.
2/12 anonim válasza:
Olyan munka amit élvez, 1 ház vagy két lakás, olyan autók amit szeret. havi 4-5 millió ft.
3/12 anonim válasza:
ma 20:30
Lányoknak szólt a kérdés nem transzvesztitáknak.
4/12 anonim válasza:
Egy autó meg legalább annyi hogy magagát el tudja tartani. Én kompromisszumképes vagyok. Mivel szeretek kicsit jobb színvonalon élni (nem havi nyaralásra gondolok csak hogy ne kelljen számolgatni ha esetleg nem volt idő főzni és el tudjunk ugrani egy étterembe)így nem gond ha többet dolgozik és nem folyamatosan rajtam lóg cserébe viszont legyen egy színvonal és legyenek tervei az előrelépéshez. Ennyi idősen ez már szerintem nem nagy elvárás 21/L
5/12 anonim válasza:
4-es , de cserébe legyen emberileg is rendben igaz? :)
Csak mert illene megemlíteni azt is, bár tudom a kérdés nem arra vonatkozott :)
24/F
6/12 anonim válasza:
Nem kell milliomosnak lennie. De mondjuk heti 1x szórakozni,moziba,étterembe eltudjon vinni. Egy hétköznapi kis autója és egy kis lakása van az nem nagy elvárás annyi idősen. Legyen egy diplomája, elég ha 250 nettója megvan, hiszen nekem is! Igy egy középosztálybeli életszínvonalat fent tudnánk tartani.
7/12 anonim válasza:
Hűha. 26-27 évesen saját lakás és kocsi?? Ez most komoly?
Legyen olyan állása,amiből tsztességesen megél. Nekem ennyi"elvárásom" volt a férjem felé. Eleve van,ami 23-24éves koráig tanul. Mégis,hogy lenne önerőből,becsületesen így háza? Szánalmas.
8/12 anonim válasza:
*tisztességesen
**aki
Bocsi a hibáért.
9/12 anonim válasza:
26-27 éves srác, aki diplomás, az kábé 3-4, maximum 5 éve rendelkezik önálló keresettel. Ennyi idő szerintetek elég egy lakás és egy kocsi árának összespórolásához?
10/12 anonim válasza:
Forintos nők, milliós igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!