Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi partner elfogadható, vagy sok? 19l
Felnőtt vagy, a te dolgod, ne érdekeljen más véleménye. Azt tedd ami neked jó!!
Szerintem nem gáz. Én egy férfivel voltam ennyi idősen.
Sok
En nemsokara 26 leszek es egyetlen ferfival voltam.
20 vagyok a pasim az 6. Eddig csak rövid kapcsolataim voltak, a kérdés inkább az neked mi a sok. Nekem nem sok a 6, független hogy más mit gondol.
Szóval a magad véleménye a fontos. Meg a körülmények is, mert nem mindegy hogy miből mennyi... ha 6 pasival csak úgy lefeküdtem volna lehet én sem így gondolnám, de mindegyik valamely szinten tartalmas viszony volt, még ha nem is voltak hosszúak.
A mostani viszont elég hosszú... a barátomnak meg ennek a többszöröse volt a partnerei száma, szóval erről ennyit, szerintem ilyennel hülyeség foglalkozni.
Hát, ha veled ismerkednék, és ez kiderül, akkor nem terveznék veled hosszútávon.
De ez én vagyok, valakinek biztos kelleni fogsz, hiszen puncid van, annak mindig nagy a piaca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!