Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyi partner elfogadható,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi partner elfogadható, vagy sok? 19l

Figyelt kérdés
19 leszek és eddig 5 fiúval, 1 lánnyal szexeltem. Senkivel sem jártam. Ez így milyen arány?
2016. máj. 12. 18:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
A pokol tüzén fogsz elégni.
2016. máj. 12. 18:28
 2/23 anonim ***** válasza:
69%

Felnőtt vagy, a te dolgod, ne érdekeljen más véleménye. Azt tedd ami neked jó!!

Szerintem nem gáz. Én egy férfivel voltam ennyi idősen.

2016. máj. 12. 18:29
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Sok

En nemsokara 26 leszek es egyetlen ferfival voltam.

2016. máj. 12. 18:31
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Sok. Főleg úgy, h senkivel sem jártál.
2016. máj. 12. 18:32
 5/23 anonim ***** válasza:
9%
# 3, ezzel nem beszélednék. Unalmas lehet az életed.
2016. máj. 12. 18:33
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
beszélednék:D lehet hogy jobb az élete mint bárki másnak.legalább nem azon kattog az agya hogy vajon ribi vagyok,hogy ennyi pasival voltam vagy nem
2016. máj. 12. 18:42
 7/23 anonim ***** válasza:
26%

20 vagyok a pasim az 6. Eddig csak rövid kapcsolataim voltak, a kérdés inkább az neked mi a sok. Nekem nem sok a 6, független hogy más mit gondol.

Szóval a magad véleménye a fontos. Meg a körülmények is, mert nem mindegy hogy miből mennyi... ha 6 pasival csak úgy lefeküdtem volna lehet én sem így gondolnám, de mindegyik valamely szinten tartalmas viszony volt, még ha nem is voltak hosszúak.

A mostani viszont elég hosszú... a barátomnak meg ennek a többszöröse volt a partnerei száma, szóval erről ennyit, szerintem ilyennel hülyeség foglalkozni.

2016. máj. 12. 18:49
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Hat 😂😂😂 ha csak kaland volt oke. Esku en nem tudok kalandba bele menni mert nekem a szex a szeretkezes resze amit szerelembol kell nem csak ugy osztonosen oda menni egy szukshoz es megfektetni 😂😂. 21/f
2016. máj. 12. 18:57
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ha veled ismerkednék, és ez kiderül, akkor nem terveznék veled hosszútávon.

De ez én vagyok, valakinek biztos kelleni fogsz, hiszen puncid van, annak mindig nagy a piaca.

2016. máj. 12. 18:57
 10/23 anonim ***** válasza:
42%
9. Jaj bocs, fel akartalak pontozni, de véletlenül le ment. :(
2016. máj. 12. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!