Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a 17.5 cm-es pénisz tud fájdalmat okozni? 18F
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és még szűz.
A vastagsága 4-4.5 cm körül van.
Aki szeretné küldök képet privátba!
Üdv,
18F
2016. máj. 12. 13:37
1/9 anonim válasza:
Csak ha orrba versz vele valakit.
2/9 anonim válasza:
Bármekkora tud fájdalmat okozni, pl. ha szárazon tolod be. Vagy ha elvéted a lukat:D (F)
3/9 anonim válasza:
Nekem nem tud fajdalmat okozni. Kuldhetsz.
4/9 anonim válasza:
Nekem tudnál vele.
jöhet a kép ;)
5/9 kiskivancsi79 válasza:
Nem tul hatalmas de lehet vele fajdalmat okozni
Ha gondolod megmutathatod :)
8/9 anonim válasza:
Én még a 15cm-mel is tudok fájdalmat okozni.
De ez az egész relatív. A csajtól függ mekkorát tud befogadni.
Ha véletlenül kifogsz egy olyat akinek akkora a hüvelye hogy még a 20/5 se lenne neki elég akkor hiába lökdösnéd bele a 17,5 centidet nem éreznétek semmit.
De neked szerencséd van mert a méreted a lehető legjobb,univerzális.
9/9 anonim válasza:
Nekem tudna
Szivesen megneznem azt a kepet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!