Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 160cm körüli lány nagyobbnak látná a 15cm-s farkam és látványra jobban meg lenne vele elégedve?
Figyelt kérdés
15/4,5
Meg mivel kisebbek a kezei így majdnemhogy 2 kézzel is ki tudná nekem verni.
2016. máj. 10. 18:48
11/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, a szerinted ez így jó, akkor inkább szexelj törpékkel vagy óvodásokkal. Ja, várj, utóbbiakkal ne...
12/16 anonim válasza:
Utolsó valamiért az a divat h egy lánynak nála magasabb fiú kell mert azt érezteti vele h megtudja védeni. A többi alacsony srác meg le van tojva ennyi erővel :D
13/16 anonim válasza:
Én 155cm vagyok és lehet hogy nagyobbnak néz ki ha pl fogom De attól még nem lesz nagyobb ami szex közben észrevehető.
18/L
14/16 anonim válasza:
20-on éves koromban volt egy 16 éves csajom és csalódás volt mind kettőnknek , mert mikor oda került a sor 15 cm farkam 4.5 vastagsággal semmit sem éreztem és ő se , szóval nagyon tág volt és normál testalkata volt..
15/16 anonim válasza:
jaa, kisebb csajban nagyobbnak látszik a farok, mint egy nagyobban.
16/16 anonim válasza:
Az exemnek 12,.. nem volt meg a 13 cm ( ki volt készülve tőle ).
Én Sosem mértem, de nem is panaszkodtam rá.. :D jó volt vele a szex !!! :D nem azért szakítottunk.. :D
23/ L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!